Tudorel Toader a dat detalii cu privire la starea sa de sanatate. „Presa gaseste toate diagnosticele posibile”

Sursa foto: www.capital.ro

Dupa ce presa a scris ca Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, s-a internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi cu probleme de sanatate, acesta a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook pentru a lamuri situatia.

„Alta simpla precizare! Cand am fost la spital, timp de o ora si 20 minute, pentru a-mi scoate cele trei alunite de pe fata, presa a scris ca m-am internat de urgenta, avand piciorul rupt! Astazi cand m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa gaseste toate diagnosticele posibile. Acestia suntem noi! Aceasta este presa noastra!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

In ciuda celor declarate de Tudorel Toader, Florin Gramada, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi a mentionat faptul ca fostul ministru al Justitiei primeste ingrijiri medicale.

Read Previous

Traian Basescu a vorbit despre politia din Caracal. „Ori erau complici cu el sau primeau din cand in cand parte din banii de la taximetrie, ori primeau din cand in cand o fetita”

Read Next

MAE – Atentionare cu privire la pericolul virusului West Nile. Doua persoane au murit in Grecia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *