Samsung Galaxy S3: specificaţii, galerie foto şi preţuri

Luna aprilie a fost aşteptată de toţi iubitorii de tehnologie şi de telefoane mobile, în special, pentru lansarea modelului Samsung Galaxy S3. Lansarea a avut o întârziere de câteva zile însă până la urmă a avut succes, smartphone-ul promiţând performanţe înalte.

Samsung Galaxy S3 – specificaţii

Smartphone-ul lansat luna trecută are dimensiunile de 136.6 x 70.6 x 8.6 mm şi cântăreşte 133 de grame. Deşi poate părea ciudat, carcasa lui Samsung Galaxy S3 este din plastic însă arată foarte bine şi este disponibilă în culorile albastru şi alb. Display-ul smartphone-ului este de 4,8″ HD Super AMOLED (touchscreen capacitiv), cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli).

În ceea ce priveşte procesorul, aceste este unul quad-core cu o viteza de 1,4GHz. Pentru cei interesaţi de camera foto a unui telefon mobil, Samsung Galaxy S3 oferă o cameră foto cu rezoluţie de 8MP, precum şi  o cameră frontală, de 1,9MP, capabilă de înregistrare HD la 30 fps.

Mai mult decât atât, telefonul va fi capabil de recunoaştere facială iar terminalul este capabil să sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din reţelele sociale. Un alt lucru extrem de interesant este faptul că Samsung Galaxy S3 dispune de funcţia “Direct call”. Asta înseamnă că în momentul în care un contact din agendă este afişat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apelează direct numărul respectiv, prin simpla ridicare a lui la ureche.

Preţuri

Samsung Galaxy S3 va fi disponibil în toată Europa din 29 mai. În Anglia, preţul este de 550 de lire (aproximativ 677 euro). În prezent, este disponibil la precomandă la Orange România, cu preţ începând de la 299 euro, la abonament pe doi ani. Însă abonamentul este unul ridicat şi anume 36 euro: (Pantera 21 (21 Euro) + opțiunea de internet pe mobil 15 (15 Euro). Preţul cel mai mare este de 621 euro, cu un abonament de minimum 5 euro.

Samsung Galaxy S3 galerie foto

Samsung GalaxyS3 White

Samsung GalaxyS3 White

Samsung Galaxy S3 Blue

Samsung Galaxy S3 Blue

Video:

Read Previous

Care este diferenţa dintre un hacker bun şi unul rău?

Read Next

Tipurile de bijuterii din argint

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *