Olguta Vasilescu: „Klaus, ti-a placut drumul pana la Craiova?”

Sursa foto: www.digi24.ro

Olguta Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul caruia ii adreseaza o intrebare presedintelui Klaus Iohannis.

„Klaus, neamtule care te dai «oltean», ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut! #tuceaifacutinultimiicinciani?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Acest mesaj a aparut ca reactie la declaratia lui Klaus Iohannis de la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din Oltenia.

„Am venit evident cu mașina de la Bucuresti. Am venit pe un drum pe care il cunosc bine, drumul de la Pitesti la Craiova. M-am asteptat sincer sa gasesc undeva o bucata de drum rapid, de autostrada. De cand sunt in politica PSD le promite oltenilor o bucata de drum rapid sau de autostrada care sa lege Craiova de Pitesti. Dragii mei, acest drum evident nu este, dar in rest daca ne uitam prin tara PSD a realizat mii de km de autostrada cu creionul, dar in fapt nimic. Autostrazi promise nu avem. PSD de cand stiu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale mari, regionale. Aici in Craiova cunoasteti adresa acestui mare spital regional? Eu nu. Acum cateva saptamani doamna ministru al Sanatatii ne asigura ca primele studii de fezabilitate vor fi comandate in aceasta toamna, va dati seama ce bataie de joc la adresa romanilor? Dupa ce au guvernat atata timp acum ne spun ca vor incepe hartiile. Spitale nu avem”, a declarat Klaus Iohannis.

Read Previous

Calin Popescu Tariceanu: „80% dintre cetatenii Romaniei nu au incredere in justitie”

Read Next

Klaus Iohannis la Adunarea Generala a ONU: „Nici Romania nu a fost ocolita de efectele adverse ale schimbarilor climatice”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *