Calin Popescu Tariceanu: „80% dintre cetatenii Romaniei nu au incredere in justitie”

Calin Popescu Tariceanu a discutat, in cadrul unei emisiuni TV, despre Laura Codruta Kovesi si despre modul in care el o vede.

„O persoana de duplicitate, de slugarnicie, care a favorizat actiunile fortelor oculte asupra justitiei. Este sanctionata cu doua decizii CCR. A fost sanctionata pentru faptul ca nu a vrut sa se prezinte la audierile in Parlament. A sanctionat actiunea ei, nu a sanctionat persoana, dar ea era titulara actiunii, nu era o actiune impersonala. E o lectie care ni se da, in sensul prost in care intelege UE sa faca lucrurile. Noua ni s-a cerut riguros sa avem oameni profesionisti in institutii. Am avut curiozitatea sa citesc CV-ul domnului Bohnert si acum vedem ca nu conteaza calitatile profesionale, experienta, ci jocul politic. Noua ni se spunea – nu faceti interferenta politica in justitie si s-a dovedit acolo ca se face exact invers.

Nu sunt incantat de aceasta situatie, pentru ca iata, suntem priviti ca inghitind aceste masuri si unii ajung sa le si aplaude. 80% dintre cetatenii Romaniei nu au incredere in justitie si la acest lucru a contribuit si doamna Kovesi”, a mentionat Calin Popescu Tariceanu.

Read Previous

O baie moderna si baterii cada cu tehnologii moderne ce presupun un grad sporit de functionalitate

Read Next

Olguta Vasilescu: „Klaus, ti-a placut drumul pana la Craiova?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *