O baie moderna si baterii cada cu tehnologii moderne ce presupun un grad sporit de functionalitate

Alegerea unui decor potrivit pentru baia ta este o etapa importanta intr-un proces de amenajare. Acest decor trebuie sa reflecte personalitatea ta, ceea ce iti place tie. Amenajand baia in dependenta de preferintele tale, si nu dupa cum dicteaza moda la momentul respectiv, vei obtine o baie functionala, potrivita pentru ceea ce ai tu nevoie.

Decorul ideal presupune o concordanta intre toate obiectele din baie, de la cele sanitare, cum ar fi cada si setul de baterii cada, lavoarul, bideul, pana la decoratiuni, oglinda si forma acesteia, suportul pentru prosoape, chiar si piesele de mobilier, precum dulapurile din baie.

O paleta cromatica unica pentru intreaga baie

Cand amenajam o asemenea incapere trebuie sa ne gandim la toate obiectele din baie. Trebuie sa stabilim un stil unic pentru toate acestea, sa cream o imagine de ansamblu unitara prin intermediul a ceea ce se gaseste in baie. Chiar si elemente considerate mai putin importante trebuie alese cu grija. Bateriile cada, si in general toata gama de baterii necesare intr-o baie, reprezinta de fapt un element important.

Acestea, alese necorespunzator, pot afecta estetica incaperii si pot crea un efect de inghesuiala. Astfel, modelul de baterii cada trebuie sa fie minimalist pentru o baie mica. Doar in cazul in care vorbim despre bai de dimensiuni mari puem opta pentru baterii masive.

Culoare si stil

Dupa ce s-a stabilit modelul de baterie care se doreste pentru baie, se poate stabili si cromatica. O regula importanta in aceasta etapa, de care trebuie sa se tina cont, este conturarea unui stil unitar. Un stil unitar, indiferent ca vorbim despre o amenajare clasica sau despre una mai speciala, iti va asigura reusita.

Pentru stilul mediteranean, creat prin intermediul nuantelor de albastru si verde, pe alocuri cu pete de culoare alba, sunt potrivite baterii cada realizate din inox. Inoxul este un material simplu si clasic care nu incarca absolut deloc atmosfera dintr-o incapere.

Pentru o baie eleganta unde predomina tonurile de auriu, alb si negru sunt potrvite bateriile masive. Aceasta combinatie de culori cu dimensiunile bateriei, mai ales daca vorbim despre baterii cada care au forme deosebite, vor crea o atmosfera extrem de sofisticata.

O baie care cuprinde elemente din lemn si cu un design rustic, apropriat de natura, sunt recomandate bateriile din bronz. Pentru un aspect rustic mult mai accentuat, designul se poate completa cu accesorii de culoare verde. Vorbim aici despre prosoape, paharul pentru periutele de dinti, savoniera.

Tehnologii moderne pentru baia ta

Si functiile pe care aceste baterii cada le pot avea reprezinta un aspect important care trebuie implementat in baie. In acest mod, gradul de functionalitate al baii va creste. Tehnologia este in continua dezvoltare, cele mai noi tehnologii fiind implementate si in functionalitatea bateriilor, astfel incat si cele mai pretentioase persoane sa fie multumite.

Astfel de tehnologii moderne iti permit sa ai un control deplin asupra tuturor aspectelor utilizarii apei. Poti sa reduci zgomotul, sa reduci consumul de apa, sa obtii temperatura dorita doar prin simpla apasare a unui buton. Astfel de baterii cada moderne iti vor oferi o experienta uimitoare de utilizare, atat satisfactie in timpul utilizarii, cat si reducerea costurilor utilitatilor.

O baterie moderna este cea care insuma mai multe aspecte cu privire la calitatea acestora, functionalitatea lor, rezistenta in timp, aspectul pe care il au si modul cum influenteaza stilul de decorare al baii.

 

Alege baterii pentru cada dintr-un magazin specializat

Alege baterii moderne realizate din materiale calitative care iti ofera o experienta uimitoare de utilizare de la Baterii-lux.ro. Acest magazin online dispune de o gama variata de modele si forme, pentru toate categoriile de persoane, indiferent de preferinte si asteptari.

 

Contact

Adresa mail: office @ baterii-lux. ro

Telefon: 0721482872

 

Read Previous

6 operatiuni de intretinere auto pe care le puteti face singuri

Read Next

Calin Popescu Tariceanu: „80% dintre cetatenii Romaniei nu au incredere in justitie”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *