Mihai Fifor a vorbit despre protestul ce urmeaza sa aiba loc in data de 10 august

Sursa foto: ro.sputnik.md

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, a vorbit despre protestul ce s-a anuntat pentru data de 10 august, facand un apel la toti cetatenii care vor participa.

„Nu as vrea sa fac analiza acum a ceea ce s-a intamplat pe 10 august anul trecut. Este o investigatie, nu pot ca ministru interimar al Afacerilor Interne, sa ma pronunt. In ce priveste 10 august, ziua de sambata, vreau sa va spun de pe acum ca nu fac decat un singur lucru, un apel catre toti cei care doresc sa protesteze, cei care se vor afla in diferite puncte din Capitala, sa protesteze in mod pasnic si sa nu uite niciun moment ca suntem stat european in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber.

Daca cetatenii vor sa protesteze, sa o faca. Le solicit celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic, respectand legea si tot ce inseamna un astfel de protest. Nu ne dorim sa mai vedem ce am vazut anul trecut de 10 august”, a declarat Mihai Fifor.

Read Previous

MAE – Atentionare cu privire la pericolul virusului West Nile. Doua persoane au murit in Grecia

Read Next

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cazul de la Galati: „Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *