Ludovic Orban: „Romania, din pacate, in ultimii 30 de ani, a dus mare lipsa de oameni de stat”

In cadrul adunarii generale PNL, Ludovin Orban si-a spus parerea cu privire la presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca „este primul om de stat al Romaniei dupa Revolutie”.

„Romania, din pacate, in ultimii 30 de ani, a dus mare lipsa de oameni de stat. Dupa opinia mea, primul om de stat adevarat, de dupa Revolutie, este Klaus Iohannis.

Un om de stat este un om care intelege lumea in care traim si care da directia corecta pentru tara pe care o conduce.

Un om de stat este un om care are capacitatea de a deschide orice usa importanta, din orice Cancelarie europeana, atunci cand Romania are nevoie sa deschida acea usa.

Un om de stat este un om care are puterea de a se bate pentru interesele tarii sale si atunci cand, poate, ii deranjeaza pe mai marii lumii.

Un om de stat este un om care are, cu adevarat, puterea de a intelege nevoile reale ale cetatenilor Romaniei.

Un om de stat este omul care are forta de a aduna toate fortele din societate pentru a impinge lucrurile inainte.

Stimate colege si stimati colegi, stiti cum se spune in Statele Unite, ca primul mandat este pentru realegere iar al doilea mandat este pentru posteritate. Eu am sa va spun, din capul locului, ca inca din primul mandat, presedintele Klaus Iohannis are motive serioase sa ramana in memoria romanilor dar, va garantez ca adevaratele infaptuiri se vor produce dupa realegerea presedintelui Klaus Iohannis, pe 10 noiembrie si pe 24 noiembrie, pentru ca de data asta, presedintele nu va fi singur, alaturi de presedintele Romaniei vor sta toti romanii onesti, toti romanii corecti, toti romanii care respecta legea, toti romanii care si-au construit destinul pe propriile picioare, in respect fata de lege, fata de morala crestina si fata de tot ce invatam in cei 7 ani de acasa”, a declarat Ludovic Orban.

 

Read Previous

Cristian Tudor Popescu: „S-a dus in Statele Unite caine surd la vanatoare”

Read Next

Viorica Dancila: „Domnul Ponta pe toti i-a mintit, toti cei din jurul dumnealui”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *