Viorica Dancila: „Domnul Ponta pe toti i-a mintit, toti cei din jurul dumnealui”

Viorica Dancila a mentionat faptul ca nu are incredere in Victor Ponta, motiv pentru care nu are in vedere o eventuala colaborare cu presedintele PRO Romania.

„Nu pot să fac acest lucru, sunt un om care sunt foarte corect şi onest. Am avut discuţii cu domnul Ponta, domnul Ponta pe toţi i-a minţit, toţi cei din jurul dumnealui, şi sunt convinsă că şi cei care au plecat la PRO România.

Nu am încredere şi nici colegii mei nu au încredere. Nu am luat decizia singură, am mers în Comitetul Executiv Naţional şi am ridicat această problemă a unei cooperări cu PRO România. Oamenii nu aveau nimic cu PRO România, aveau neîncrederea în Victor Ponta, care, de-a lungul timpului, nu a făcut decât să-i dezamăgească pe toţi. Victor Ponta care, acum, iese şi jigneşte, jignirile lui Victor Ponta nu mă ating. (…) Probabil că acesta este respectul, pentru că eu, atunci când a candidat Victor Ponta, o lună de zile am făcut campanie din casă în casă şi am luptat cum aş fi luptat pentru mine, dar, mă rog, dânsul nu poate avea acest sentiment de echipă, dânsul este ‘eu şi în rest nimeni’. Şi cred că mulţi dintre colegii mei gândesc aşa. Nu ştiu, am văzut disperarea domnului Ponta de a lua de la PSD. Părerea este că urăşte Partidul Social Democrat, îl urăşte ca o răzbunare, nu ştiu de ce, dar cred că vrea să se răzbune pe PSD. Eu cred că nu ar avea de ce, partidul i-a oferit destule, domnul Ponta este cel care şi-a dat demisia din preşedinte al partidului şi a lăsat acest partid fără lider într-o perioadă nu prea bună pentru partid, pe Facebook, şi-a dat demisia din premier şi a dezamăgit pe toţi care l-au votat, au votat PSD pentru a avea guvernarea. Chiar dacă domnul Ponta vine cu jigniri, sunt mai puternică decât domnul Ponta, am avut atâtea obstacole, dar nu m-am gândit niciodată să-mi dau demisia, să-i dezamăgesc pe oameni şi să-mi dezamăgesc colegii de partid”, a declarat Viorica Dancila.

Read Previous

Ludovic Orban: „Romania, din pacate, in ultimii 30 de ani, a dus mare lipsa de oameni de stat”

Read Next

Florin Citu: „Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *