Catalina Ponor gest extrem din cauza fostului iubit

Catalina Ponor gest extrem din cauza fostului iubit

Catalina Ponor este o sportiva iubita si indragita de romanii din toate colturile tarii. Aceasta s-a facut remarcata atat prin performantele sportive avute cat si prin chipul frumos si zambitor. Cu toate astea in spatele zambetului sau frumos se afla o adevarata drama, pe care Catalina abia si-a facut curaj sa o exprime in public.

 Afla chiar acum mai multe detalii despre acest subiect

Catalina Ponor in varsta de 32 de ani se bucura de viata dupa ce acum doi ani a renuntat la cariera sportiva. Tripla camipoana olimpica a reusit sa iasa din lumina reflectoarelor cu dificultate deoarece era extrem de indragita de presa.

In anul 2012 Catalina a revenit pe scena Jocurilor Olimpice incercand sa obtina aurul la lovitura la barna, dar, din nefericire a obtinut locul 4. Cu toate astea Catalina era extrem de fericita deoarece tocmai isi oficializase relaita cu Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico. Acestea era cu un an mai batran decat Catalina si era considerat un sex-simbol, fiind prezent in top 50 cele mai sexy persoane din lume.

Catalina era foarte entuziasmata de relatia ei, declarand in 2015 „Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”.  Relatia s-a destramat rapid pentru frumoasa sportiva. Chiar la finalul anului 2015 Tommy Ramos a cunoscut o alta sportiva cu care si-a oficializat rapid relatia.

Catalina Ponor a suferit in tacere iar zilele trecute si-a facut curaj si a decis sa lase trecutul in urma. Pentru asta a indepartat tatuajul facut special pentru Ramos , Catalina declarand “Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”. In timpul relatiei atat Catalina cat si Tommy si-au facut cate un tatuaj. Tommy a avut scris pe piept “ I love her” in timp ce Catalina a avut scris “ I love him”.

Decizia sportivei a fost extrem de curajoasa si este primul pas in noua viata frumoasa care o asteapta. Descopera mai multe detalii din sport accesand link-ul urmator https://www.fullonline.ro/category/sport  .

Read Previous

Iata cum poti reveni la forma fizica pe care o aveai inaintea sarbatorilor

Read Next

Camerele IP. Ghid de alegere și utilizare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *