Browse By

Cât de bun este filmul “Interstellar”? Este complicat.

În noul film „Interstellar,” Pământul este la un pas de a deveni de nelocuibil iar viitorul vieții umane se afla în mâinile lui Matthew McConaughey.

Sau, mai degrabă, viitorul se află în mâinile agricultorului și fostului pilot NASA McConaughey care joacă în „Interstellar”, cel mai recent epic al lui Christopher Nolan, care este garantat un subiect fierbinte de discutat în acest sezon de premii.
Ce este mai puțin garantat este dacă cinefilii vor adopta această aventură SF, în care joacă, de asemenea, Anne Hathaway ca unul dintre cei patru exploratori spațiali care călătorește printr-o gaură de vierme aproape de Saturn în căutarea unei planete mai primitoare.

Regizorul și co-scenaristul Nolan, care și-a arătat talentul anterior în trilogia „The Dark Knight” și „Inception”, a lucrat îndeaproape cu fizicianul teoretic Kip Thorne pentru a crea o experiență care ar face pentru public ceea ce filmul „2001: A Space Odyssey” a făcut o dată pentru regizor.

„Una dintre primele mele amintiri cu un film este când tatăl meu m-a dus ca să văd filmul ‘2001: A Space Odyssey’, în Piața Leicester din Londra, pe marele ecran”, Nolan a amintit într-un interviu cu The Hollywood Reporter. „A fost un sentiment extraordinar: să părăsești această planetă înspre cele mai îndepărtate colțuri ale universului A fost într-adevăr o ambiție de-a mea. Dacă voi avea vreodată ocazia de a mă implica într-un proiect science fiction pe scară largă, ceva despre explorarea universului nostru, atunci aș încerca să profit de ocazie. ”

Aceasta fiind un film Nolan, întrebarea dacă filmul „Interstellar” este bun de ceva ar putea părea ca o întrebare retorică. Dar, dacă presupui că există un consens cu privire la asta, atunci ai fi greșit: critici au unele dezacorduri puternice dacă este un succes în legătură cu cele 165 milioane dolari cheltuite.

Trailer