Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie: „Partea britanica a solicitat chiar o convorbire telefonica cu Presedintele Romaniei”

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, a anuntat faptul ca Boris Johnson, premierul britanic, a cerut o convorbire telefonica cu Klaus Iohannis.

„Deocamdata situatia din Marea Britanie este foarte fluida, dupa cum fluide sunt si negocierile pe care Marea Britanie le poarta cu UE in vederea Brexit-ului si atunci evaluarea noastra, a misiunii diplomatice, a fost sa mentinem nivelul relatiilor foarte ridicat, dar nu neaparat sa facem acest exercitiu care la ora asta ar putea sa fie mai degraba de imagine. Din cate stiu eu, partea britanica a solicitat chiar o convorbire telefonica cu Presedintele Romaniei, care s-ar putea sa aiba loc intr-o perioada forte, foarte apropiata, poate chiar in aceasta saptamana. Si premierul Boris Johnson este supus unui anumit tip de presiune a opiniei publice interne. El trebuie sa livreze un plan de iesire a Marii Britanii si sa aiba in vedere ca majoritatea din Camera Comunelor este mai slaba din punct de vedere al numarului de voturi chiar ca Romania”, a declarat Dan Mihalache.

Read Previous

Taxiurile din Cluj-Napoca vor fi dotate cu GPS si POS

Read Next

A fost gasit un sarpe in lazile cu rosii dintr-un supermarket. Angajatii au actionat gresit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *