Taxiurile din Cluj-Napoca vor fi dotate cu GPS si POS

Sursa foto: www.digi24.ro

Joi, reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au declarat faptul ca taximetrele din Cluj-Napoca vor fi, obligatoriu, dotate cu GPS si POS, incepand din anul 2020.

„Primaria Cluj-Napoca a initiat procedura de consultare publica, pana in 5 septembrie, referitoare la proiectul de Hotarare privind aprobarea Studiului de specialitate in ceea ce priveste stabilirea numarului maxim de autorizatii de taxi pentru perioada 2020-2025 la nivelul municipiului, a numarului maxim de autorizatii pentru perioada 2020-2025 si a Regulamentului privind organizarea si executarea serviciului de transport în regim de taxi.

In Regulament se precizeaza ca, la prelungirea autorizatiei de taxi pentru perioada 2020 – 2025, care va intra in vigoare de la inceputul anului viitor, masinile trebuie sa fie dotate cu dispozitiv GPS si dispozitiv de plata prin intermediul cardului (POS). De asemenea, autoturismele folosite ca taximetre vor trebui sa aiba culoarea alba integral sau minim deasupra benzii sah si sa aiba minim motoare Euro V, cu grad redus de poluare. Ne dorim la Cluj-Napoca un transport taxi modern, civilizat, nepoluant”, au declarat reprezentantii Primariei Cluj-Napoca, conform Mediafax.

Read Previous

„Caravana filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale” ajunge la Hunedoara

Read Next

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie: „Partea britanica a solicitat chiar o convorbire telefonica cu Presedintele Romaniei”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *