Zodiile si compatibilitatea lor

Zodiile si compatibilitatea lor

Esti in cautarea sufletului tau pereche? Ei bine horoscopul te poate ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

   Hai sa descoperim impreuna care este compatibilitatea zodiilor

Berbec

Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator

Berbecul este un semn de foc si va avea o relatie perfecta tot cu zodiile de foc care sunt: Sagetator si Leu. Acesta se intelege bine si cu semnele de aer, mai exact cu Gemenii si Varsatorii.  Semnele de aer aduc ceva nou in viata Berbecului iar asta il incita.

Taur

Cele mai compatibile zodii: Rac, Fecioara, Capricorn si Pesti

Taurul este determinat, incapatanat si are multa rabdare. Cauta stabilitate si poate obtine asta de la Capricorn si Fecioara in plus poate avea o relatie fericita cu Pestii si Racii. Pentru mai multe detalii acceseaza http://horoscop.onlines.ro/compatibilitate-zodii.html .

Gemeni

Cele mai compatibile zodii : Berbec, Leu, Balanta si Varsator

Gemenii sunt persoane inteligente , dinamice si comunicative. Au calitati comune cu Balanta si Varsatorul si sunt compatibile cu Leul si Berbecul deoarece il va pastreaza activ.

Rac

Cele mai compatibile zodii : Taur, Fecioara, Scorpion si Pesti

Racul isi doreste o familie unita si fericita. Asta ii poate oferii Pestii dar si Scorpionii. Taurul si Fecioara sunt alte doua posibilitati cu care ar putea face o pereche reusita.

Leu

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Gemeni, Balanta si Sagetator

Leii sunt staturile zodiacului, au o minte creativa si au o mare capacitate de a iubi. Sagetatorul si Berbecul ii pot oferi Leului ceea ce isi doreste acesta.  Zodiile de aer precum Balanta si Gemenii pot avea relatii armonioase cu Leul.

Fecioara

Cele mai compatibile zodii : Taur, Rac, Scorpion si Capricorn

Fecioarele sunt stabile si perfectioniste. Taurii si Capricornii pot intelege acest nativ iar zodiile de apa precum Racul si Scorpionul ii pot oferi o relatie loiala.

Balanta

Cele mai compatibile zodii : Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator

Balanta isi va gasi linistea emotionala langa Gemeni si Varsator. In plus Leul si Sagetorul ii vor oferi Balantei stralucirea si intensitatea de care are nevoie in viata sa.

Scorpion

Cele mai compatibile zodii : Rac, Pesti, Fecioara si Capricorn

Scorpionul este puternic si pasional si isi doreste un partener la fel de intens ca el. Racii si Pestii ii pot intelege toate aceste nevoi. Cu Fecioara si Capricornul poate avea o relatie bazata pe incredere si respect.

Sagetator

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanta si Varsator

Sagetatorul este onest si binevoitor. Berbecul si Leul pot tine pasul cu acest nativ iar dintre zodiile de aer doar Varsatorul si Balanta ii vor oferi echilibrul emotional de care ar nevoie.

Capricorn

Cele mai compatibile zodii : Taur, Fecioara, Scorpion si Pesti

Capricornul este pragmatic si disciplinat. Acesta poate forma o relatie solida alaturi de Tauri si Fecioara. Scorpionii si Pestii ii vor oferi stabilitatea emotionala pe care o doreste.

Varsator

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Gemeni, Balanta si Sagetator

Varsatorul este creativ, prietenos si dornic de experiente noi. Din partea Gemenilor si Balentei va primi spatiul de care are nevoie iar Sagetatorul si Berbecul ii va oferi o relatie minunata.

Pesti

Cele mai compatibile zodii: Taur, Rac, Scorpion si Capricorn

Pestii sunt intuitive si empatici. Pot avea o dragoste de durata alaturi de Raci si Scorpioni iar Taurii si Capricornii sunt romatici si nu se tem de angajament.

Read Previous

Ce trebuie sa mananci atunci cand racesti

Read Next

Ce cadou să iau soției mele de Crăciun?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *