Voyo.ro, mută televizorul la tine în calculator


Voyo.ro este un site care oferă conţinut video online, furnizat de PRO TV. Iubitorii serialelor şi emisiunilor transmise la televizor dar şi filme celebre pot fi vizionate gratuit sau în schimbul unei sume mici de bani pe Voyo.ro

Tot ce trebuie un utilizator să facă pentru a viziona filmele, serialele sau emisiunile preferate este să îşi creeze un cont pe Voyo.ro şi să aleagă ceea ce doreşte să vizioneze din lista existentă. În plus, utilizatorii vor primi frecvent e-mailuri cu cele mai bune oferte şi cu noutăţi despre Voyo.ro.

Ce putem viziona pe Voyo.ro?

Site-ul oferă o serie de titluri de filme, emisiuni informative şi de divertisment, seriale şi produse cu conţinut sportiv. Noutatea adusă de Voyo.ro este faptul că utilizatorii pot viziona seriale internaţionale şi româneşti în avans faţă de difuzarea la televizor.

Logo-ul site-ului Voyo.ro

Logo-ul site-ului Voyo.ro

Există o listă de filme, seriale şi emisiuni care pot fi vizionate gratuit (cele cu preţul 0,00 euro) însă unele dintre ele au un preţ fixat care poate fi plătit prin intermediul sistemului de încărcare cu credit via SMS sau Card. Video-ul cumpărat de pe site este disponibil spre vizionare timp de 24 de ore din momentul achiziţionării.

Aşadar, îţi doreşti să vizionezi emisiunile sau serialele preferate dar pe care nu ai reuşit să le vezi la televizor? Vrei să vezi cele mai noi filme care încă nu au apărut pe micul ecran? Ori nu mai ai răbdare până la difuzarea unui nou episod din serialul preferat? Toate acestea pot fi realitate pentru tine pe site-ul Voyo.ro.


Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *