Traian Basescu a vorbit despre alianta dintre Ponta si Tariceanu

Sursa foto: www.capital.ro

Traian Basescu a vorbit, in cadrul unei emisiuni Tv, despre alianta creata intre Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

„Incurcate sunt caile Domnului. De fapt discutam de ramasite sau resturi din PSD si PNL, care daca luam de bun comunicatul domnului Tariceanu formeaza mini-USL-ul. Partidele astea sunt formate din scursuri din celelalte partide, din resturi, din ramasite.

Nu vor fi deloc a treia forta politica, cred ca aceasta colaborare ii va ingropa si pe unii si pe altii pentru ca domnul Tariceanu este specialist in ingropaciuni. Nu cred ca Ponta a facut o buna afacere, dar nici Tariceanu nu a facut o afacere buna pentru ca Ponta nu mai este escroc. Lecuiti de performantele lui Tariceanu se vor desparti din nou. Ce se intampla ca urmare a protocolului care se va semna intre cele doua partide, cu participarea ALDE in guvernare? Va aduce ALDE si Pro Romania in guvernare sau va iesi ALDE din guvernare pentru ca nu se poate sa ramana in aceiasi situatie in raport cu puterea”, a declarat Traian Basescu pentru Digi24.

Read Previous

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cazul de la Galati: „Procedeaza exact ca politistii din Caracal, exact ca omoratorul din Caracal”

Read Next

Mihai Fifor, noua declaratie cu privire la protestul ce va avea loc in data de 10 august

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *