Browse By

toonix.com: jocuri online pentru copii

Dacă vrei să fii sigur că jocurile la care are acces copilul tău sunt adecvate vârstei acestuia, crează un cont pe www.toonix.com şi poţi fi liniştit.

Ce este toonix.com?

Acest site este dedicat copiilor care adoră jocurile online. În afară de a se juca, copilul poate să îşi dezvolte imaginaţia şi să exploreze lumea Toonix (Toonix World).

Toonix World, lumea preferată a copiilor tăi!

Toonix World, lumea preferată a copiilor tăi!

În prima fază, după crearea contului, copilul trebuie să dea naştere personajului pe care îl întruchipează. Dintr-un omuleţ alb toonix-ul copilului va deveni un personaj pe placul copilului. Există milioane de combinaţii de culori şi modele pentru ochii, părul, îmbrăcămintea şi accesoriile avatarului. În plus, acesta poate fi modificat oricând se doreşte acest pas.

Aveţi mai jos un filmuleţ care să vă ajute să înţelegeţi mai bine cum se crează un toonix pentru copilul dumneavoastră.

Jocurile preferate

Copilul poate juca o serie de jocuri de strategie sau de relaxare. Scopul lui este de a trece peste cât mai multe nivele. Cu cât ajunge mai departe, cu atât mai multe avantaje are. De exemplu, când a avansat suficient, poate avea propria cameră pentru toonix-ul său şi poate explora camerele celorlalţi jucători. Mai mult decât atât, poate primi sau trimite cadouri.

Jocurile sunt dedicate în special copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani însă nu e o condiţie, oricine poate utiliza site-ul gratuit.

Personajele din jocurile de pe toonix.com pot fi urmărite şi pe postul de desene animate Cartoon Network.

Personajele toonix în desene animate

Personajele toonix în desene animate

Lasă-ţi copilul să îşi creeze propria lume virtuală fără a-ţi fie teamă că accesează pagini web inadecvate vârstei. Intră pe www.toonix.com şi ajută-ţi copilul să se distreze!

  • alex

    naspa nu