Campionatul Național de Snooker 2012 la Arad, etapa a V-a

Leidanett was living a life of almost unfathomable despair a year ago no one knows (1995)

Are loc o etapă a Campionatului National de Snooker la Salon de Snooker UTA Arad în perioada 18-20 mai 2012. Pentru al doilea an consecutiv acest sport elegant și rafinat, “ruda” selecta și nobila a biliardului, care prinde rădăcini din ce în ce mai adânci pe plaiurile mioritice.

Anul acesta competiția va avea și premii în bani, și chiar dacă sumele sunt mici (200-300 lei), este un atribut unic la etapele de campionat național, care de regula au premii doar în puncte. Sperăm ca asta să atragă și mai mulți jucători din țară și de pe plan local.

Miercuri, 16 mai la orele 18:00 are loc tragerea la sorți.

Avem confirmarea participării jucătorilor de Snooker din Oradea, Baia Mare, Cluj, București, Bravos, și alte localități. Din partea Aradului vor participa cei câțiva sportivi legitimați la Federația Romana de Snooker. Le urăm succes tuturor!

Semifinalele ți finala sunt evenimente la care dorim sa invitam și publicul iubitor de snooker!

În acest sens se va amenaja la Salon de Snooker UTA o mica arena cu câteva zeci de locuri, unde sunt așteptați toți cei care țin la promovarea acestui sport plin de stil și iscusință, un adevărat “ șah cu bile” în care precizia și tactica sunt deopotriva determinante.

Anul acesta e aproape cert ca vom avea și arădeni la nivelele superioare ale competiției, întrucât jucătorii locali sunt de valoare incontestabila: Răzvan Bulboaca, Gabriel Guttmann, Cristian Georgescu și alții.

Pagina web a celor câțiva entuziaști care sprijină snookerul este www.snooker.inarad.ro


Read Next

Desuuri ca-n povesti