Târg de nunţi în Timişoara

Târg de nunţi în Timişoara

Târg de nunţi în Timişoara

Începând de joi, 3 noiembrie, viitoarele mirese pot vizita Casa Tineretului din Timişoara pentru a se familiariza cu tot ceea ce înseamnă pregătiri pentru nuntă. La expoziţia “Nunta visată”, organizată de Expo Timişoara Internaţional, vor fi prezenţi furnizori de servicii specifice care vor oferi publicului toate informaţiile necesare organizării unei nunţi de vis.

Dacă doriţi să staţi departe de stresul şi emoţiile pregătirilor, puteţi conta pe genţiile organizatoare de evenimente, care îşi vor prezenta ofertele la târg. Aranjamente florale, bijuterii, locaţii, servicii foto şi video, transport, cofetării, rochii şi costume, despre toate acestea puteţi primi sfaturi şi servicii de la profesionişti, la târgul “Nunta visată”. În plus, puteţi găsi chiar şi agenţii de turism care îşi prezintă ofertele pentru luna de miere binemeritată!

În plus, toate domnişoarele prezente vor putea participa la tombola ce va avea ca premiu o rochie de mireasă accesorizată.

Aşadar, dacă vă doriţi o nuntă ca-n poveşti, de cea mai bună calitate, sunteţi aşteptaţi în perioada 3-6 noiembrie, la Casa Tineretului din Timişoara.

Poate te interesează și:

235 afișări


Read Previous

Banatul găzduieşte Campionatul de Table

Read Next

Deschiderea lucrărilor la Autostrada Nădlac – Arad, 65 km, 350 de milioane de euro finalizată în 2013