Banatul găzduieşte Campionatul de Table

jocul de table

Timişorienii sunt invitaţi la un joc de table

În perioada 19 – 20 noiembrie va avea loc etapa a IV-a a Campionatului de Table Timişoreni.ro 2011. Evenimentul se va desfăşura în incinta Iulius Mall Timişoara. Primul joc va începe la ora 15.

Iubitorii acestui joc se pot înscrie la concurs plătind o taxă de 30 de lei în prima zi a campionatului (19 noiembrie 2011), între orele 13:00  şi 14:45.

În urma acestui concurs va fi desemnat Campionul Anului 2011 la jocul de table, fiind recompensat cu suma de 500 de lei. În plus, vor exista premii în bani şi pentru primii zece clasaţi.

Aşadar, fie că doriţi să vă relaxaţi jucând jocul vostru preferat, fie doriţi să vă fie recompensată concentrarea, înscrieţi-vă la Campionatul de Table Timişoreni.ro 2011.

Table este un joc de noroc şi de strategie între două persoane, cu două zaruri şi 30 de puluri, practicat pe o tablă specială de joc. Primele indicii ale unui joc asemănător vin din Egiptul Antic. Jocul de table este printre cele mai vechi jocuri din lume, având diverse variante şi fiind practicat în toată lumea.

Ediţia a IV-a a Campionatului de Table Timişoreni.ro 2011 - Afiș

Ediţia a IV-a a Campionatului de Table Timişoreni.ro 2011 – Afiș

Poate te interesează și:

48 afișări


Read Previous

Moş Nicolae vine la karturi, în Timişoara

Read Next

Târg de nunţi în Timişoara