Pardoseli PVC – confort si caldura, conform asteptarilor tale

Astazi, tot mai multe tipuri de pardoseli moderne le sunt puse la dispozitie celor interesati de amenajarea unui spatiu cat mai confortabil si mai adaptat nevoilor personalizate. Vom vedea, in continuare, care sunt avantajele unei pardoseli PVC (sau covor din PVC, cum mai este denumit).

In ce spatii se potrivesc cel mai bina aceste pardoseli PVC

Pardoseala din PVC este optiunea cea mai buna pentru:

  • Spatii ce tin de industria medicala: cabinete medicale, cabinete stomatologice, laboratoare, sali de asteptare, spitale, sali de operatie;
  • Fabrici;
  • Hale de productie;
  • Depozite din industria alimentara;
  • Magazine, show-room-uri, supermarketuri – spatii comerciale;
  • Birouri, cantine, hoteluri – spatii cu trafic intens;
  • Mijloace de transport in comun: autobuze, tramvaie, metrouri, trenuri;
  • Spatii publice precum: scoli, institutii, aeroporturi, gari etc.

Asadar, aceste pardoseli pot fi folosite in orice tip de activitate, si chiar in spatiile de locuit.

Ce caracteristici recomanda pardoselile PVC

In primul rand, date fiind proprietatile lor antibacteriene, covorul din PVC este utilizat in special de unitatile medicale, unde igiena este un criteriu de baza. Tehnicile de aplicare si faptul ca rolele se imbina prin sudura elimina rosturile care favorizeaza dezvoltarea culturilor de bacterii daunatoare.

De aici, apare un al doilea avantaj: faptul ca sunt usor de curatat si intretinut. Sunt rezistente la trafic intens si sunt placute la pasit, mentinand o temperatura confortabila a podelei. Ele pot fi instalate si acolo unde exista incalzire sub pardoseala, fara ca aceste proprietati sa fie afectate negativ.

In spatii ale industriei alimentare si ale spitalelor, in special unde se manipuleaza substante chimice care pot pata sau pot deteriora diferite materiale, pardoselile PVC reprezinta solutia optima, fiind extrem de rezistente. Ele nu se pateaza si nu se zgarie. De asemenea, sunt antiderapante – un criteriu obligatoriu acolo unde traficul este intens sau se manipuleaza tot felul de aparate (producatorii confera PVC antistatic sau conductiv, de exemplu, pentru diferitele nevoi ridicate de asemenea activitati ce includ aparate).

Nu in ultimul rand, covorul din PVC poate fi foarte usor inlocuit. Daca, in schimb, se deterioreaza, poate fi reconditionat destul de simplu, iar acest proces va reda proprietatile initiale ale covorului. In acest demers, poate fi modificat aspectul covorului, la cerere.

Cu acest tip de pardoseli aveti liber la imaginatie

Fiind extrem de versatile si de usor de manipulat, pardoselile PVC pot fi personalizate, in functie de preferintele clientului. Daca vorbim de clinici private, spatii de fabrici sau spatii comerciale – si nu numai – se poate, foarte usor, aplica logo-ul sau alt element grafic cerut. In plus, exista o variata gama de culori din care se poate alege cea potrivita, la fel si in ceea ce priveste multiplele modele si texturi.

Astfel, devine foarte usor de creat un design cat mai placut, mai creativ sau mai util, avand la dispozitie o gama atat de variata din care se poate alege. Atata timp cat venim cu idei, specialistii ne pot ajuta sa le punem in aplicare prin expertiza lor si materialele de inalta calitate.

Alegerea optima pentru iubitorii de caldura si confort

Pentru pardoseli calde, castigatorul detasat pare sa fie covorul din PVC. Prin proprietatile enumerate mai sus, devine alegerea cea mai buna pentru spatiile in care confortul si temperatura la pasire aduc plus-valoare ambientului. In plus, durabilitatea, usurinta curatarii si caracteristicle anti-soc si de absorbtie a zgomotelor atrag atentia celor interesati asupra acestor role obtinute din policlorura de vinil, care vin lipite direct pe stratul de suport.

Daca va intereseaza pardoselile pentru oricare din spatiile enumerate mai sus si doriti sa analizati o oferta la preturi avantajoase, va invitam sa consultati magazinul online al celor de la milucon.ro. Specialistii pot fi contactati aici si direct, telefonic, la numarul 0766 419 049 si la adresa de mail office@milucon.ro.

Read Previous

Redecoreaza cu usurinta si inspiratie intreaga casa

Read Next

Tehnicile de lipire a lemnului pe care trebuie neaparat sa le stii. Importanta adezivilor de calitate superioara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *