ourWorld: jocuri online pentru toate vârstele

Jocurile online sunt foarte căutate, de toate categoriile de vârstă. Indiferent dacă e vorba despre strategie, acţiune ori puzzle, site-ul ourWorld.com este locul pe care îl cauţi. Acolo ai jocuri din diverse categorii, distracţie garantată sau relaxare.

ourWorld este furnizat de FlowPlay, Inc DBA ourWorld. Acesta oferă la gamă variată de jocuri, pentru orice utilizator. Înainte de a vă apuca de jucat trebuie să vă creaţi un cont, cu nume de utilizator şi o parolă.

Alege jocul online preferat pe www.ourworld.com

Alege jocul online preferat pe www.ourworld.com

În cazul în care eşti minor şi doreşti să te joci fără probleme, acest lucru este posibil pe site-ul www.ourworld.com. Tot ce trebuie să faci este să rogi unul dintre părinţi, ori un adult, să completeze procesul de înregistrare.

Pe lângă numele de utilizator şi parola, la crearea contului trebuie să îţi alegi un nume pentru personajul virtual care participă la jocurile pe care le preferi. Numele trebuie să fie decent, fără cuvinte obscene.

Forum our World

Pe lângă jocurile propriu-zise, site-ul our World îţi oferă posibilitatea iniţierii unor discuţii pe forum. Acolo poţi vorbi cu ceilalţi jucători, poţi primi sau oferi sfaturi sau poţi recomanda anumite jocuri.

De asemenea, pe www.ourworld.com poţi citi noutăţi despre jocuri pe blogul cu acelaşi nume. Pentru a te descurca e nevoie să ştii limba engleză pentru că aceasta este limba utilizată pentru conţinutul blogului.

Exemplu de joc pe www.ourworld.com

Exemplu de joc pe www.ourworld.com

Aşadar, intră în “lumea noastră” şi antrenează-ţi mintea cu jocuri de strategie, relaxează-te cu jocuri de aventură sau rezolvă puzzle-urile preferate pe website-ul dedicat împătimiţilor de jocuri online!


Read Previous

Fun img – Ce o să faci la 100 de ani?

Read Next

Jocul de poker, de la joc traditional la joc online

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *