Oja mozaic: ultima tendință în manichiură

Tendințele în modă şi nu numai se schimbă de la un sezon la altul. Acest lucru nu înseamnă că între sezoane nu pot apărea schimbări sau noi apariţii.

Ultima tendinţă în manichiură

Ultima tendință în manichiură

Ultima noutate în materie de manichiură este oja mozaic. Oja este extrem de interesantă, foarte potrivită pentru modelele atât de la modă.

Ce are diferit oja mozaic faţă de oja obişnuită? În primul rând aspectul iar apoi modul de aplicare. O astfel de ojă se aplică numai peste un alt strat de ojă pentru a funcţiona. Trebuie aplicată repede deoarece se uscă în câteva secunde. Imediat după ce a fost aplicată se observă cum stratul de ojă începe să… crape. Astfel, se obţine un model ce seamănă cu petele unei zebre. Pentru un efect mai frumos, se poate aplica deasupra un strat de ojă transparentă însă acest pas nu este obligatoriu.

Culori diferite ale ojei mozaic

Culori diferite ale ojei mozaic

În plus, modelul rezultat este porivit atât pentru unghiile mari cât şi pentru cele mici.

Oja mozaic poate fi găsită în toate culorile. Este important să fie aplicată peste o culoare diferită pentru a se observa efectul creat. Preţul unei astfel de oje nu este ridicat, astfel că orice doamnă sau domnişoară îşi poate “desena” unghiile singură.

Şi pe unghiile false apare modelul mozaic

Şi pe unghiile false apare modelul mozaic


Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *