Browse By

Conferința de artă hawaiiană Ho`oponopono

Conferința de artă hawaiiană Ho`oponopono afiș

Conferința de artă hawaiiană Ho`oponopono afiș

Secretul de dincolo de Secret este conferința de artă hawaiiană Ho`oponopono. Din Hawaii în România s-a adus un Secret. Străvechea artă hawaiiană Ho`oponopono, prin care celebrul psihoterapeut dr. Ihaaleakala Hew Len a vindecat un întreg sanatoriu fără să vadă vreodată vreun pacient este transmisă în România prin oamenii de la Zero Limite.

Mii de oameni, grupuri ale Naţiunilor Unite (UNESCO Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură), ale Conferinţei Comuniunii Umane pentru Pacea Lumii, ale Conferinţei Mondiale pentru Pace, ale Conferinţei Medicinii Tradiţionale Indiene, ale Vindecătorilor pentru Pace în Europa şi ale Asociaţiei profesorilor din domeniul statului din Hawaii, au lucrat de-a lungul anilor cu dr. Hew Len.

În România, o mână de oameni inspiraţi transmit această artă şi practică, transmit ce este Zero Limite ca şi stare naturală, meritată şi dobândită, locul în care orice este posibil: Pacea, Libertatea şi Fericirea.

Claudiu Bratu transformă minţile, sufletele şi vieţile oamenilor cu o modestie şi o detaşare indefinibile.

Ho`oponopono înseamnă a corecta o eroare care se află în interiorul tău, este asumarea 100% a responsabilităţii fiecăruia pentru tot ceea ce are sau nu are în viaţa lui, este o cale de întoarcere a omenirii pe calea sentimentelor de Pace şi Bucurie, în locul altor sentimente calibrate de dr David Hawkins în celebra scală a nivelelor de conştiinţă ca fiind cele care slăbesc Viaţa.

  • Pe 15 Decembrie 2011, în Iaşi, începând cu orele 18:00 la Sala de Conferinţe „B.P. Haşdeu” a Bibliotecii Centrale Universitare şi
  • pe 16 Decembrie, începând cu 18:00, la Hotel President în Bacău, Claudiu Bratu va susţine conferinţele „Dincolo de secret”, bazat pe Ho`oponopono.

Detalii pe www.hooponopono.ro

www.zerolimite.ro

www.bcu-iasi.ro

Info şi înscrieri la [email protected] sau telefon 0726.580.568.