Nu comanda scaunele de bucătărie fără să afli aceste 3 lucruri

Nu comanda scaunele de bucatarie fara sa afli aceste x lucruri

Tocmai te-ai mutat într-o casă nouă sau tocmai ai decis că este timpul să schimbi mobilierul din bucătărie. Te gândeşti la mobilierul potrivit şi bineînţeles că prima dată vei lua în considerare masa de bucătărie. Dar, scaunele de bucătărie sunt la fel de importante şi aici mulţi proprietari de case au unele dubii. Probabil că dificultatea de a alege scaunele de bucătărie este cumva influenţată şi de faptul că în ultimii ani au apărut extrem de multe modele, din cele mai diverse.

Sunt multe modele moderne şi colorate, dar care poate nu sunt atât de confortabile (cum sunt mai ales scaunele de bucătărie din plastic). Apoi, sunt multe modele de scaune ieftine de bucătărie tapiţate, cu braţe şi extrem de confortabile, însă dacă ai o bucătărie mică, cel mai probabil aceste scaune nu-şi vor găsi locul în ea.

Deşi poate părea un detaliu minor, alegerea inspirată a scaunelor de bucătărie poate face o diferenţă imensă în felul în care va arăta bucătăria ta şi felul în care tu şi ceilalţi membri ai familiei vă veţi simţi acolo.

Cine nu şi-ar dori să se simtă relaxat şi cât mai confortabil în timp ce ia cina, bea o cafea la primele ore ale dimineţii sau îşi petrece timpul socializând cu prietenii şi familia? Iată de ce este atât de important să alegi cât mai inspirat scaunele de bucătărie, fără să regreţi mai târziu că nu ai luat o decizie bună sau nu te-ai informat suficient de mult.

3 Lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să comanzi scaunele de bucătărie

  1. Scaunele prea mari îţi vor mânca spaţiu important într-o bucătărie mică

Sigur, scaunele sunt extrem de importate în locul de luat masa, dar cu toate acestea, dacă vor fi prea mari, prea voluminoase şi prea grele, se vor simţi extrem de inconfortabil. În plus, dacă ai o bucătărie mică, o să iroseşti spaţiu important doar pentru scaune.

În schimb, imaginează-ţi că ai putea să cumperi scaune pliabile care se pot strânge atunci când nu toată familia este la masă. Prin urmare dimensiunea şi forma scaunelor este foarte importantă. Şi nu doar din punct de vedere al spaţiului, dar şi pentru a crea un echilibru vizual cu masa. Nu poţi să cumperi o masă de bucătărie mare şi nişte scaune foarte mici. Nici invers nu este de dorit.

Asigură-te că scaunele se potrivesc foarte bine cu dimensiunile mesei (asta dacă nu cumva vei comanda direct un set de masă cu scaune în acelaşi stil) şi că scaunele se pot împinge sub masă pentru a economisi spaţiu.

  1. Scaunele sofisticate într-o casă decorată simplu vor părea ciudate

Ceea ce vrem să spunem aici este că ar trebui să ştii cont de stilul şi estetics scaunelor de bucătărie. Ele vor influenţa foarte tare aspectul din bucătărie pentru că deseori punctul focal în zona de luat masa îl reprezintă masa cu scaunele.

Din acest punct de vedere, ar trebui să alegi în armonie cu decorul bucătăriei şi cu decorul general al locuinţei. Inclusiv culoarea scaunelor trebuie să fie în echilibru cu nuanţa mobilei de bucătărie şi cu cea a pereţilor, a gresiei.

  1. Nu sacrifica niciodată confortul când cumperi scaune de bucătărie

Imaginează-ţi că ai ajuns acasă seara de la birou şi tot ce îţi doreşti este să mănânci în linişte cu cei ai casei, cu soţia ta care a pregătit o cină delicioasă şi cu copiii tăi care vor să-ţi povestească ce au făcut la şcoală sau la grădiniţă.

Dar, acea jumătate de oră pe care o petreceţi în bucătărie devine foarte inconfortabilă din cauza scaunelor. În loc să vă puteţi relaxa şi să vă simţiţi cu toţii confortabil, îţi vine să schimbi des poziţia tocmai pentru că stai ca pe ace.

De aceea, când cumperi scaunele de bucătărie alege-le astfel încât să fie în primul rând confortabile. Dacă găseşti un model care să fie atât confortabil, cât şi atractiv, cu atât mai bine. Dar, nu alege niciodată un scaun mai arătos şi mai slab calitativ (cum sunt cele de plastic, de exemplu – multe modele sunt colorate şi atractive) în detrimentul unui model confortabil. Pune calitatea pe primul loc, pentru că o bună calitate înseamnă de asemenea şi durabilitate în timp.

Acum că ai clarificat aceste lucruri poţi să-ţi continui călătoria de cumpărare a scaunelor de bucătărie noi. Iar dacă nu ştii unde poţi găsi scaune de bucătărie, modele moderne şi variate, îţi recomandăm să intri în magazinul online www.drimus.ro, unde vei găsi scaune pliante, scaune la set cu mese de bucătărie şi mese de living, scaune din lemn, din plastic, scaune înalte ca de bar, tapiţate, în diverse nuanţe.

Read Previous

Coș de fum din inox sau ceramic – ce merită să alegi? Vezi pentru ce situații se recomandă fiecare categorie

Read Next

Investește inteligent într-un parc de panouri fotovoltaice și bucură-te de venituri pasive

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *