Noul McCafé din Timişoara este cel de-al nouălea din România

McCafé-ul din Timişoara de la McDonald’s Stadion

McCafé-ul din Timişoara de la McDonald’s Stadion

McDonald’s România deschide în incinta McDonald’s Stadion, prima cafenea McCafé din oraş tocmai din dorinţa de a le oferi consumatorilor din Timişoara un loc ideal pentru a se bucura de plăcerea unei conversaţii amicale sau de succesul unei întâlniri profesionale. Aici, spaţiul primitor, îi îndeamnă pe consumatori să uite de griji, să se bucure de o discuţie plăcută şi să savureze numeroase combinaţii de cafea şi deserturi delicioase.

Noul McCafé amenajat în Timişoara este cel de-al nouălea din România.

„Urmând un concept modern şi respectând standardele înalte de operare ale companiei, cafenelele McCafé completează perfect restaurantele McDonald’s, oferindu-le o notă de unicitate în rândul celorlalte restaurante cu servire rapidă din România.

De altfel, atât prin iniţiativele de extindere la nivel local ale lanţului de cafenele McCafé, cât şi prin alte proiecte centrate pe dezvoltare, continuăm să reconfirmăm faptul că McDonald’s este o companie condusă constant de dorinţa de a evolua şi de a le oferi consumatorilor experienţe inedite.”, a adăugat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România pentru Oglinda de Vest.

Adaptate ca funcţionalitate şi design consumatorului modern, cafenelele McCafé sunt concepute ca un spaţiu cald, elegant, potrivit pentru orice moment al zilei, în care cafeaua este servită în ceşti de porţelan, iar deserturile sunt un adevărat răsfăţ.

Lansarea lanţului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 – odată cu deschiderea primului McCafé din ţară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, Bucureşti.

McDonald’s în Timişoara

În prezent, în Timişoara, compania deţine două restaurante: McDonald’s Orizont şi McDonald’s Stadion, cel din urmă dispune atât de un drive-thru cât şi de o zonă special amenajată pentru organizarea de petreceri aniversare pentru copii.

Totodată, în Timişoara, McDonald’s a venit în sprijinul părinţilor şi copiilor prin construirea, în apropierea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis ţurcanu”, a celei de-a doua Case Ronald McDonald din România. Aici, încă din anul 2008 – anul inaugurării Casei Ronald McDonald din Timişoara – peste 2.200 de familii au beneficiat de grijă şi susţinere în momentele grele.

Mai mult, în 2012, întrucât la Spitalul de copii „Louis ţurcanu” din Timişoara secţia de hematologie se află la ultimul nivel şi este dificil pentru copiii bolnavi să urce singuri etajele care îi despart de saloanele unde primesc îngrijiri, Fundaţia Ronald McDonald a donat fondurile necesare pentru instalarea unui lift modern în această aripă a spitalului.

Despre McDonald’s România

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 31 de restaurante în Bucureşti şi 34 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi.

Read Previous

Timişoara, primul oraş iluminat electric din Europa Continentală, are un nou post de transformare dedicat de Enel

Read Next

StudentFest | ediția a XXII-a | 11-20 aprilie 2013, Timișoara