Browse By

Mexic – Olanda: scor final 3-2

Toate pălăvrăgeala despre revanșa de Cupa Mondială de miercuri între Mexic și Olanda centrat în jurul valorii de revenirea lui Carlos Vela, care a acceptat chemarea El Tri, pentru prima dată în trei ani. Acesta nu a ratat, completarea unei bretele, cu primul său gol la doar opt minute în Mexic 3-2 victorie în Amsterdam.

Mexic a avut un joc mai bun la inceput și Vela a rofitat, lovind o pasă absolut singur cu Tim Krul de la 25 de metri pentru a pune echipa sa pe partea de sus devreme. Hector Herrera a făcut strălucit pentru a câștiga mingea, țineți pe mai multe apărătorilor și pentru a găsi Vela, care a facut ce restul lucrării, la sfârșitul unui genial toate-în jurul valorii de poartă.

Olanda au spus că au avut un egalizator în cazul în care mingea a căzut la Arjen Robben în fața careului mic, în minutul 18, dar Adrian Aldrete au strălucit pentru a obține în jos și de a face un bloc atunci când restul de apărare Mexic a fost în abator.

Ron Vlaar a căzut rănit în minutul 23 și a trebuit să fie înlocuit, dar care nu a încetini ritmul gazdelor. Robben a avut o altă șansă mare în minutul 30, dar „Memo” Guillermo Ochoa a venit cu o mare salva. Klaas-Jan Huntelaar a avut cea mai bună șansă echipei sale de a înscrie chiar înainte de pauză, atunci când o lovitură de cap aruncă înapoi l-au găsit în fața careului mic, dar acesta a șutat largă în loc de conversie a ceea ce ar fi fost un simplu robinet-in.