Masini in rate, aduse din Germania? Vezi cum poti face credit auto sau leasing auto pentru masini sh!

Vestea buna este ca, odata cu expansiunea industriei auto second hand, a aparut sansa de a achizitiona in rate masinile rulate. Metodele avantajoase de plata iti vin in ajutor, atunci cand nu ai suficient buget pentru a cumpara cu banii jos un autoturism la mana a doua, adus din tari precum Germania.

Prin programele de finantare de tip credit auto sau leasing auto, dealerii autorizati iti ofera sansa de a cumpara masini in rate flexibile si avantajoase. Astfel, beneficiezi nu numai de un pret bun, dar si de avantajul de a plati treptat contravaloarea masinii, in functie de venitul tau lunar. Afla mai multe informatii din articol!

 

Avantajele pe care ti le pun la dispozitie parcurile auto de incredere

Spre deosebire de pietele auto traditionale, parcurile auto second hand de incredere oferta o experienta in favoarea cumparatorului. Daca esti in situatia in care vrei o masina la mana a doua, dar economiile de care dispui nu sunt suficiente pentru a plati cu banii jos, in anumite parcuri auto poti achita in rate. Dealerii autorizati au parteneriate cu finantatori, iar tu poti beneficia de toate avantajele unui credit auto, daca esti persoana fizica. Daca esti persoana juridica, atunci poti apela la un program de leasing auto. Mai mult:

  • beneficiezi de garantie service pentru autoturismul cumparat, in primele 12 luni de la achizitie;
  • poti opta pentru serviciul de buy back garantat;
  • ai acces la o oferta de autoturisme ce nu depasesc 5 ani vechime si nici 150.000 de kilometri;
  • ai acces la toate informatiile despre masinile din oferta, inclusiv prin review-uri online;
  • toate autoturismele din oferta sunt testate profesional de catre dealerii autorizati;
  • stii cu siguranta care este kilometrajul real al masinii;
  • poti sa testezi gratuit mai multe marci de autoturisme, ca sa poti opta pentru un anumit model.

 

Achiti pretul corect pentru o masina second hand

In pietele auto traditionale, procesul de achizitie al unui autoturism rulat poate fi comparat cu un joc de noroc. Comparatia este des amintita, intrucat cumparatorii nu au nicio garantie ca informatiile pe care le primesc de la vanzatori sunt – cu certitudine – si cele reale. Daca nu esti un bun negociator, din pietele clasice de masini second hand este posibil sa iesi cu o investitie proasta, cauzata de lipsa skill-urilor tale de a cobori pretul initial. Nu trebuie sa mergi la un curs de negociere, pentru ca ai sansa sa colaborezi cu dealerii autorizati, in parcurile auto moderne unde pretul este cel corect, iar avantajele de partea ta.

 

Profita de reducerile de la Autogeist.ro si cumpara o masina, in rate super avantajoase

Autogeist.ro este unul dintre cele mai mari si mai cunoscute parcuri auto din Romania. Cu o filozofie moderna, unde atentia este centrata pe cumparator indeosebi, Autogeist.ro si-a castigat popularitatea bine meritata.

Ofera o multime de avantaje soferilor: de la posibilitatea de a achizitiona masini in rate si  garantia service, pana la test drive gratuit, buy back garantat si nu numai. Ai acces la o oferta variata de masini, de la orice brand. Niciun autoturism nu depaseste 150.000 de km si nici 5 ani de vechime. De la Autogeist.ro poti achizitiona o masina in rate flexibile si super avantajoase, prin credit sau leasing – daca esti persoana juridica. Profita de oferta lor de 10% discount, cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta.

 

Date de contact

Tel: 0236.449.018

Mobil: 0740945736

E-mail: office@autogeist.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Read Previous

Cauti experti in detailing auto interior Bucuresti? Vezi la ce trebuie sa fii atent!

Read Next

Ce trebuie sa mananci atunci cand racesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *