Investitie inteligenta prin achizitia unei masini rulate. Tot ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un automobil

Foarte multi dintre noi se confrunta cu dificultatea de a alege intre o masina noua si una second hand. Pentru altii alegerea este simpla datorita unui buget restrans, insa nu numai acestia aleg masini rulate. Tot mai multi inteleg avantajele achizitiei de auto rulate si siguranta oferita de un dealer auto de incredere.

Gama de masini second hand este destul de generoasa, insa are niste limite. Este posbil sa nu gasesti exact modelul dorit, insa cu ajutorul specialistilor si a cercetarilor proprii poti gasi o masina cat mai aproape de ideal a carei avantaje sa te convinga.

De ce sa cumperi o masina second hand?

Functii si dotari

O masina second hand ofera posibilitatea de personalizare cu functiile si dotarile dorite la costuri mai mici. Desigur, alegerile sunt mai limitate decat in cazul unei masini noi.

Costul asigurarii si al taxelor aferente

Un argument pro foarte important pentru achizitia unei masini second hand il reprezinta costul scazut al asigurarii si al taxelor. Costul redus al unei masini rulate determina in mod direct valoarea costului asigurarii si al celorlalte taxe. Este recomandat sa nu achizitionezi o masina foarte veche intrucat ii vor lipsi niste functii, precum cele de siguranta sau antifurt, care o vor incadra in categoria de masini cu risc ridicat de avariere.

Costul masinii

Cel mai puternic argument pro masini second hand este costul scazut al acesteia. Diferenta de pret fata de una noua poate fi si de 50% in anumite cazuri. Pentru asigurarea unei decizii potrivite, este recomandata colaborarea cu dealeri auto, alegerea unei masini nu mai vechi de 5 ani, verificarea tuturor actelor, inclusiv al istoricului acesteia si efectuarea unui test drive.

Posibilitati de finantare

Dealerii autorizati de masini second hand ofera mai multe poibilitati de finantare pentru clientii sai. Astfel, tu poti alege orice ti se potriveste in situatia prezenta. Pentru achizitia unei masini rulate poti opta pentru credit auto, leasing auto sau programe de buy-back. Fiecare posibilitate are avantajele si dezavantajele sale, insa daca decizi ca leasingul este cea mai potrivita metoda pentru tine, auto-leasing.ro este o companie care te poate ghida in acest proces, oferindu-ti conditii avantajoase si masini de inalta calitate tehnica.

Rezistenta si durabilitate

Alegerea unei masini second hand nu este sinonima cu riscul. Masinile din prezent sunt create pentru a rezista foarte multi ani, astfel ca 2-3 ani de utilizare de catre un alt proprietar nu va afecta prea mult eficienta si performanta acesteia.

Conditii de achizitie

Procesul de achizitie al unei masini second hand functioneaza foarte usor o data ce ai ales masina potrivita si un dealer auto. Pasii sunt intalnirea cu un specialist, alegerea formei de finantare, a partenerului financiar, verificarea actelor, inspectia tehnica si test drive-ul. Un plus de siguranta dup acest intreg proces este asigurarea unei garantii, care te scuteste de costuri in conditiile unor posibile probleme.

Descopera oferta Auto Leasing

Auto Leasing este o companie vizionara din domeniul leasingului auto rulate cu ambitia de a contribui la o lume evoluata din punct de vedere tehnic si social, oferind doar masini second hand premium al caror grad de poluare este scazut.

Compania ofera posibilitatea alegerii din mai multi parteneri financiari si intermediaza relatia dintre tine si acesta in mod eficient. Avansul perceput se poate incadra intre 10 si 60%, iar contractul poate avea o perioada cuprinsa intre 2 si 5 ani.

Pentru mai multe informatii, iti recomandam o vizita la sediul firmei din Bucuresti.

 

 

Read Previous

Cum sa alegi cazarea din Costinesti daca pleci la mare impreuna cu familia?

Read Next

Foarte multi elevi nu au acces la tehnologie si nu pot urma scoala online

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *