Donald Trump: „Este o onoare sa fiu aici cu presedintele Romaniei”

La intalnirea de marti cu Klaus Iohannis, Donald Trump a mentionat faptul ca i-ar placea sa ajunga in Romania si ca este o onoare sa se afle alaturi de omologul sau roman.

„Este o onoare sa fiu aici cu presedintele Romaniei, care este foarte respectat. A facut o treaba foarte buna. Am auzit ca vine o perioada de campanie in Romania, dar imi imaginez ca veti face foarte bine, pentru ca sunteti foarte talentat, ii iubiti pe oameni si avem o relatie foarte buna. SUA in Romania este mai bine ca niciodata. Va multumesc. Avem schimburi mari, afaceri, multe schimburi comerciale cu romanii, care sunt foarte talentati, noi cumparam, ei cumpara. Avem multi romani aici, in SUA, oameni de succes. Sunt oameni care iubesc Romania”, a mentionat Donald Trump.

„As vrea sa subliniez ca este important ca ma aflu din nou aici cu domnul presedinte si avem oportunitatea sa discutam despre parteneriatul foarte bun. Sub conducerea dumneavoastra am progresat si vom continua sa facem acest lucru. Este foarte important pentru noi si cred ca suntem pe calea cea buna si va multumesc”, a declarat Klaus Iohannis.

Read Previous

PNL: Campanie de informare cu privire la voturile din diaspora la alegerile prezidentiale

Read Next

Vernisajul expozitiei „Curiozitati arhitectonice bucurestene” la Muzeul Dr. Nicolae Minovici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *