Descopera tot ce trebuie sa stii despre permisul auto categoria C

Descopera tot ce trebuie sa stii despre permisul auto categoria C

Vrei sa iti iei permisul auto categoria C? Atunci trebuie sa stii ce implica aceasta categorie si cum poti sa obtii permisul mai usor.

Din categoria C face parte autovehiculul altul decat cele din categoria D sau D1 si a carui masa totala este mai mare de 3.500 kg. Acesta este proiectat si construit pentru a transporta 8 pasageri in afara conducatorului auto. Varsta minima pentru aceasta categorie este de 21 de ani impliniti.

Categoria C1 este reprezentata de autovehicului altul din categoria D sau D1 a carui masa totala depaseste 3.500 de kg dar nu este mai mare de 7.500 de kg. Acesta autovehicul este realizat pentru a transporta 8 persoane in afara de conducatorul auto. Varsta minima pentru a putea obtine acest permis este de 18 ani impliniti. Acceseaza chestionareauto.ro pentru mai multe informatii.

 Ca sa poti obtine acest permis mai usor trebuie sa te axezi pe chestionare auto

 

Chestionarele auto reprezinta cea mai buna modalitate de a invata pentru scoala de soferi. Diferentele dintre categoriile B si C nu sunt foarte mari si din acest motiv nu ar trebui sa ai probleme la invatare. In plus sunt si mult mai practice. Gandeste-te ca ori de cate ori ai putin timp liber vei putea invata pentru scoala de soferi astfel incat sa poti promova cu usurinta.

Ca sa poti merge fara probleme sa sustii examenul auto trebuie sa te simti pregatit.  Citeste foarte bine legislatia si abia dupa ce ai inteles cat de cat despre ce este vorba poti face cat mai multe chestionare. Daca se intampla sa nu intelegi ceva cel mai bine este sa iti intrebi instructorul.  Doar asa vei reusi sa intelegi corect si vei putea promova examenul auto mult mai usor.

Ca sa promovezi trebuie sa ai un rezultat de 25- 26 de puncte. Abia dupa ce ai promovat examenul teoretic vei putea trece la cel practic. Este mult mai greu sa promovezi acest examen practic decat cel de la categoria B asa ca nu te culca pe o ureche.

Read Previous

Ce trebuie sa faci atunci cand cel mic vomita

Read Next

Care sunt semnele unei turbine defecte?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *