Care sunt tendinţele toamnă – iarnă 2011 – 2012 în manichiură?

Tendinţele toamnă iarnă 2011 – 2012 în materie de unghii aduc schimbări majore atât în ceea ce priveşte forma cât şi culoarea. Inspiraţia vine din bogăţia şi sclipirea anilor disco şi din sensibilitatea stilului ladylike.

Lungime şi formă

Dacă până acum se purtau unghiile dreptunghiulare, începând din sezonul rece forma se schimbă. Unghiile ovale vor da mâinilor tale o notă elegantă. Cu toate acestea, dacă ai unghii lungi îţi poţi păstra forma dreptunghiulară însă pentru unghiile mici se recomandă forma ovală.

Culoare

Nuanţe cu care vei ieşi în evidenţă în sezonul rece

Nuanţe cu care vei ieşi în evidenţă în sezonul rece

Colecţiile recent lansate de lacuri de unghii se bazează pe nuanţele metalice de auriu, bej şampanie, maro, negru şi argintiu. Pe lângă culorile metalice, mai poţi folosi şi sclipiciul. Indiferent dacă foloseşti ojă pe bază de sclipici sau dacă aplici un strat de sclipici pe o culoare închisă, vei avea parte de un efect extraordinar.

Gri în toate nuanţele, roşu (preferabil magenta sau prună), verde, portocaliu, lavandă, albastru, toate aceste culori se poartă în sezoanele toamnă iarnă 2011 – 2012 pentru unghii pentru a-ţi da o imagine de divă.

Se poartă sclipiciul în orice nuanţă, inclusiv mov

Se poartă sclipiciul în orice nuanţă

Poate te interesează și:

496 afișări


Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *