Calin Popescu Tariceanu il critica pe Traian Basescu, prin intremediul unei postari pe Facebook

Sursa foto: www.digi24.ro

Prin intremediul unui mesaj postat pe Facebook, Calin Popescu Tariceanu l-a criticat pe Traian Basescu, mentionand ca si-a tradat apropiatii.

„Cand te injura Basescu e clar ca esti pe drumul cel bun. Batranul matroz nu poate sa-mi ierte ca nu am acceptat preluarea ostila, in anul 2005, a PNL-ului de catre el si compania si ca am refuzat ca in calitate de Prim-Ministru sa-i inghit toate marlaniile. Adevarul e ca atunci cand unul ca Traian «Petre-esti-cel-mai-bun» Basescu te face tradator, ori pur si simplu cand te injura in orice mod, iti face, de fapt, un mare serviciu de imagine.

O vorba inteleapta spune: «Cand soarele sta sa apuna, fapturile marunte arunca umbre lungi». O asemenea faptura e fostul presedinte, care se chinuie, la apus, sa proiecteze o umbra mai mare de zece ori decat propria-i statura…Traian Basescu a tradat si a distrus tot ce a atins in viata lui, se stie asta. Si-a turnat la Securitate fostii colegi de scoala, dorind sa-i nenoroceasca pentru a-si cladi o cariera de succes. Si-a turnat la Securitate fosti camarazi de pe nave, motivand ca asa era fisa postului. A continuat sa toarne la Securitate pe cand era un foarte civil sef de agentie la Anvers.

Maine, dl.Petrov urmeaza sa dea socoteala in Justitie, la Curtea de Apel, pentru turnatoriile lui si as paria ca va uza de toate tertipurile posibile ca sa amane cat mai mult verdictul. Desi, in aceasta privinta, drumul e cu un singur sens, din cate am vazut cu totii acum cateva luni, cand s-au publicat turnatoriile lui.

Traian Basescu l-a tradat pe Petre Roman si i-a luat partidul, apoi l-a tradat pe Stolojan si i-a luat candidatura. Si-a tradat aliatul PNL imediat dupa alegeri, in 2005, fortand anticipate care sa lase doar partidul sau la putere; noroc ca nu a putut trece peste opozitia mea. Traian Basescu si-a nenorocit o buna parte din familie, tarata direct ori indirect in jocuri periculoase, care s-au lasat cu ani grei de puscarie. Si-a abandonat la greu febletea feminina, care i-a facut jocurile pana a ajuns dupa gratii. Daca legendarul Midas transforma in aur tot ce atingea, legendarul Traian Basescu – «Mitas» a transformat si continua sa transforme tot ce atinge in mizerie.”, a scris Calin Popescu Tariceanu,

Read Previous

Klaus Iohannis: „Asa arata o guvernare esuata”

Read Next

Ludovic Orban ofera noi informatii despre motiunea de cenzura

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *