Browse By

Lingerie Super Fashion Show în Galleria Arad

Dana Șofronea - una dintre supermodelele prezente la eveniment

Dana Șofronea - una dintre supermodelele prezente la eveniment


Evenimentul Lingerie Super Fashion Show aduce în lumina reflectoarelor din Arad, cele mai sexy supermodele ale momentului din vestul României, sub umbrela Galleria Mall Arad și Angels Events.

Programul special al Galleria va avea loc în data de 11 februarie, începând cu orele 20.00 la etajul I din Galleria Arad, Piccadily Cirkus.

Supermodelele din vestul României își dau întâlnire la Arad

Modelele de lenjerie intimă aparțin unor mărci recunoscute în plan internațional precum Eponge, Mirano Avenue, Skiny, Jolidon, Gatta, Oviesse si Mondex, acestea putând fi admirate pe manechinele Angel Events.

“În cadrul evenimentului, Angels Events promite să adune o distribuție de zile mari, formată din cele mai râvnite manechine, din Arad, Timiș și Hunedoara, care vor defila în cele mai fine piese de lenjerie intimă”, afirmă Adela Răuț, reprezentant firmă parteneră a evenimentului.

afis Lingerie Super Fashion Show Galleria Arad

afis Lingerie Super Fashion Show Galleria Arad

Lingerie Super Fashion Show este la prima ediție dar a devenit, rapid, un eveniment popular, datorită numărului impresionat de manechine de primă mână, costumate în ținute sexy, care vor fi prezente la eveniment.

“Seara de 11 februarie va fi una cu totul specială la Galleria Arad. Parada fetelor reprezintă doar debutul unei seri exotice, în adevăratul sens al cuvântului, cu Belly dance și narghilea. Ne-am propus să oferim arădenilor un weekend cu totul aparte, într-o atmosferă specială creată de frumusețe și calitate, obiective urmărite de altfel, prin fiecare eveniment organizat pentru clienții Galleria Arad”, a conchis Tina Vîrlan, Mall Manager.

Imaginii

Evenimentul denumit în final Sensual Fashion Show la Galleria Arad a fost un succes fiind prezente unele dintre cele mai frumoase manechine din partea de vest a țării, care au defilat în cele mai fine piese de lenjerie intimă prin fața clienților din mall.

Cum și ce s-a întâmplat la event-ul din mall? Răspunsul îl afli din fotografiile, pozele de mai jos:

Foto: Radu Ostafi