Ambulatoriul Spitalului de Boli Infectioase si Tropicale „Victor Babes” prinde contur

Sursa foto: www.wall-street.ro

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a verificat stadiul in care se afla lucrarile la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infectioase si Tropicale „Victor Babes”.

„Ma bucur sa constat ca in doar cinci luni, lucrarile au avansat atat de mult. Daca in luna martie a acestui an, Compania Municipala Consolidari incepuse santierul prin demolarea unor corpuri de cladire aflate intr-o avansata stare de degradare, iata ca acum ambulatoriul Spitalului Victor Babes prinde contur, in aceasta perioada realizandu-se cele mai dificile operatiuni, precum demolarile si realizarea fundatiei. S-a lucrat zi si noapte si se va lucra in acelasi ritm astfel incat la sfarsitul anului 2019, ambulatoriul, care va fi o cladire noua, cu spatii moderne, functionale, adaptate activitatii medicale de ambulatoriu si spitalizare de zi, inclusiv compartimente destinate copiilor, sa fie functional.

Aceasta unitate medicala va avea 16 cabinete de consultatii, intrucat Spitalul ‘Victor Babes’ are o mare adresabilitate, fiind unul din cele doua spitale de boli infectioase din Bucuresti, la care ajung pacienti din toata tara, precum si pacienti cu boli tropicale. Se estimeaza ca aceasta unitate medicala va primi aproximativ 400 de pacienti pe zi. Valoarea investitiei este de 2,8 milioane euro. Lucrarile sunt in grafic, la acest moment este finalizat subsolul, astazi sunt turnari la diafragmele si stalpii ce fac parte din structura de rezistenta”, a declarat Gabriela Firea.

Read Previous

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „A incercat sa traga de timp, sa se mai gandeasca”

Read Next

Va fi reluata circulatia tramvaiului 41, doar pe un singur fir

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *