Viorica Dancila: „Eu am muncit in credinta si nu mi-am aranjat nimic”

Dupa ce a trecut motiunea de cenzura, Viorica Dancila a mentionat faptul ca nu stie unde va merge de acum, pentru ca nu si-a aranjat nimic.

„Nu știu unde mă duc. Eu am muncit în credință și nu mi-am aranjat nimic. În perioada următoare mă voi axa pe activitatea de partid. Sper să fie la Cotroceni. Nu o să mă duc să lucrez la o firmă particulară și să nu mă duc la muncă. O lună jumătate voi face campanie alături de toți cei implicați.

Sunt un om puternic, sunt lider de partid, candidatul PSD la prezidențiale. Un om puternic poate să își conducă echipa spre victorie. Astăzi într-adevăr moțiunea a trecut, Guvernul a fost demis, dar lupta nu s-a încheiat. Au câștigat o bătălie, dar nu au câștigat războiul. Sunt convinsă că ceea ce va urma va arăta că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale. Legat de moțiune. Când am mers la Palatul Victoria am știut că va veni o zi în care voi pleca. Ceea ce mă îngrijorează este ceea ce se va întâmpla de mâine, care vor fi deciziile luate de mâine, ce va face viitorul guvern pentru oameni și pentru România”, a declarat Viorica Dancila.

Read Previous

A fost promulgata legea privind infiintarea Muzeului Holocaustului

Read Next

Viorica Dancila, cerere catre Klaus Iohannis: „Ii solicit presedintelui sa desemneze cat mai rapid un premier”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *