Vine primăvara! Află care sunt trendurile sezonului

În perioada asta se așteaptă cu nerăbdare anotimpurile calde. Au trecut sărbătorile de mult, prea puțini își mai doresc zăpadă. Iar cu temperaturile care încep să crească, parcă primăvara este și mai așteptată.

Doamnele și domnișoarele au un motiv în plus să își dorească venirea primăverii pentru a afla care sunt cele mai noi tendințe, ce se poartă și nu în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, machiaj ori manichiură.

Ce se poartă?

mov și albastru, ținute în aceeași nuanță

Ținutele în aceeași nuanță sunt la modă

O piesă vestimentară ce se va purta în sezonul primăvară-vară 2014 este fusta plisată. Femeile au o libertate de alegere foarte mare deoarece fusta plisată poate fi purtată la orice dimensiune (mini, midi, maxi). Fusta plisată poate fi purtată în stiluri diverse, o poți face atât elegantă, cât și casual. Un mare plus vei obține dacă vei purta fusta plisată în nuanțe metalice.

De asemenea, se vor purta tunicile trei sferturi care dau imaginea unei talii coborâte. Această ținută nu este însă recomandată femeilor cu sânii mari.

Chiar dacă pare destul de greu de crezut, se poartă din nou topurile scurte. Așadar, burtica este din nou la vedere însă nu într-un mod exagerat.

Sezonul acesta se poartă imprimeurile florale, printurile Hawaii, logo-urile supradimensionate, texturile metalizate și transparentul.

Trei accesorii importante pentru sezonul primăvară-vară sunt colierele cu lanț metalic și combinații de pietre, mănușile și plicurile multifuncționale (plicuri mari, tip mapă, potrivit pentru orice stil și orice destinație)

Culori în trend

Din punctul de vedere al culorilor, în primăvara-vara 2014 pe primul loc sunt culorile vibrante. Cele mai căutate vor fi movul, verdele și portocaliul. Toate în nuanțe extravagante.

O altă culoare vedete în acest sezon este galbenul.

Tot în trend rămâne și negrul, rămânând la fel de ușor de accesorizat și asortat.

Manichiură de top

manichiura moon

Manichiura moon în topul preferințelor

Manichiura încheie o ținută de succes așa că trebuie acordată o atenție mare și acestui aspect. În primăvara-vara 2014 se vor purta albul mat și nuanțele pastelate. La alb pot fi adăugate accente delicate – pietricele ori alte accesorii simple.

Formele geometrice vor fi și ele la modă, dând impresia de complicat. De asemenea, se poartă dungile și ”arta pe unghii”. Pentru cei care au mai multă răbdare, modelele complicate și atrăgătoare vor fi de mare succes.

Modelul moon va prinde foarte mult în acest sezon. Stilul este numit ”noul french manicure”, fiind foarte căutat la Hollywood. Poți combina culorile așa cum îți place, variantele sunt multe și de efect.

Culorile care vor prinde cel mai bine pe unghii vor fi cele pastelate: roz, turcoaz, bleu, mov, verde, oranj. Toate vor arăta mai bine dacă alegi să optezi pentru nuanțele mate. La fel de în trend este și negrul și culorile metalice.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *