Victor Ponta cere masuri imediate in ceea ce priveste exportul alimentelor

Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, prin intermediul caruia transmite nevoia suspendarii temporare a exportului de alimente.

„URGENT – azi decizia Guvernului pentru suspendarea temporară a exportului de alimente (aşa cum au făcut, chiar dacă cu întârziere, la exportul de medicamente) / criza alimentară este cea mai gravă! URGENT.

#ACUM – măsuri concrete şi puternice pentru economie, pentru firmele româneşti, pentru angajaţi, pentru asigurarea resurselor bugetare necesare pensiilor, salariilor şi cheltuielilor de Sănătate! Nu mai e timp de: „ne gândim să” / „luăm în calcul să” / „avem un plan să” / „este posibil să” ! AZI trebuie anunţate măsurile economice şi trecut la implementarea lor! Am inclus în proiectul de lege depus la Parlament şi codurile CAEN (alte activităţi economice) pe care nu le-am avut iniţial – transportatorii auto (incluşi şoferii de TIR), stomatologii, firmele de media afectate, cele de retail! Sper ca Guvernul să preia integral aceste prevederi în şedinţa de azi”, a transmis Victor Ponta.

Read Previous

Iusuf Muurat a facut apel pentru respectarea deciziilor luate de autoritati si a inchis toate moscheile din tara

Read Next

PSD: „Guvernul trebuia sa ia masuri curajoase, ferme si clare de sustinere a populatiei si a mediului de afaceri”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *