Vezi care sunt cele mai eficiente solutii pentru combaterea paduchilor

Solutiile de combatere a paduchilor din gospodarii sunt astazi din ce in ce mai variate, de la cele naturale, la cele chimice. Daca metodele de prevenire nu au fost aplicate sau nu au functionat, atunci e timpul sa iei masuri pentru a scapa de acesti daunatori.

Tratamentul poate sa difere, in functie de context, dar cele mai eficiente solutii dovedite in combaterea paduchilor sunt: Somi pulbere, Agromad si Super Killer. Se recomanda utilizarea si pentru alte tipuri de daunatori, precum: gandaci, plosnite, furnici, purici, viespi etc. si au o actiune eficienta care favorizeaza igiena corespunzatoare pe termen lung. Afla toate detaliile!

 

Ce este Somi pulbere si ce avantaje ofera: alungarea paduchilor

Acest insecticid sub forma de pulbere e una dintre cele mai populare metode de a tine departe paduchii, dar si alte tipuri de insecte precum: gandacii de bucatarie, capusele, urechelnitele, plosnitele, puricii, furnicile, acarienii, moliile si nu numai. Functioneaza prin actiunea pe baza de soc, are un miros slab si se aplica prin prafuire. Somi este un produs utilizat pentru combaterea insectelor daunatoare, atat in depozite si ferme, cat si in locuinte, spatii publice, comerciale si industriale. Avantajul: acest insecticid poate fi utilizat de oricine, chiar si de catre persoanele care nu sunt specializate in deratizare chimica.

 

Agromad K-OTHRINE, un produs recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii

Aflat, de asemenea, in topul preferintelor cumparatorilor – K-OTHRINE este un alt insecticid eficient si usor de folosit. Se foloseste pentru a scapa de paduchi, dar si de purici, plosnite de pat, gandaci, muste, tantari, carabusi, urechelnite sau furnici. Este un produs recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, intrucat actiunea sa favorizeaza eliminarea vectorilor purtatori de boli cu transmitere, precum malarie sau meningita. In domeniul igienii si al sanatatii publice, acest produs se remarca in mod deosebit, ceea ce este un avantaj considerabil. Agromad are la baza substanta ce cauzeaza paralizia insectelor, in prima faza.

 

Super Killer, un produs cu toxicitate mica pentru om si pentru animale

Super Killer actioneaza eficient impotriva insectelor daunatoare aflate, atat in etapa de larva, cat si de adult. Este unul dintre cele mai folosite produse pentru dezinsectie in ferme, crescatorii de animale, sere, depozite si cladiri industriale, scoli, magazine, farmacii, vapoare, trenuri, camioane si alte mijloace de transport. Are o aplicabilitate vasta, pentru ca este extrem de eficient in combaterea mustelor, a viespilor, a gandacilor de bucatarie, a furnicilor, a puricilor si – bineinteles – a paduchilor. Fiind un insecticid pe baza de piretroizi, toxicitatea este una redusa, atat pentru om, cat si pentru animale. E foarte usor de utilizat.

 

Unde gasesti pretul cel mai bun la toate produsele pentru combaterea paduchilor?

Super Killer, Somi pulbere si Agromad K-OTHRINE, adica top 3 produse pentru combaterea paduchilor, se gasesc si la Pesticide-AZ.ro. Si ai in plus doua beneficii: (1) pretul foarte bun, (2) posibilitatea sa ceri consultanta specialistilor, fie pentru identificarea produsului potrivit, fie pentru instructiuni de utilizare.

In plus, ai parte de livrare rapida, de un proces de cumparare simplu, dar si de tot confortul de acasa atunci cand depui comanda, evitand cozile sau traficul in drum spre magazin. Pesticide-AZ.ro are o experienta de 12 ani pe piata, timp in care a adus in fata cumparatorilor sai cele mai bune produse profesionale. Recomandat de o gama larga de beneficiari ai produselor, Pesticide-AZ.ro este un mediu de achizitie sigur.

 

Date de contact

Tel: 0726214441

E-mail: contact@pesticide-az.ro

 

 

Read Previous

Ce cadou să iau soției mele de Crăciun?

Read Next

Monica Anisie: „Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare a testelor PISA”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *