Browse By

Twitch resetează parolele de la toți utilizatori după ce a suferit o breșă de securitate

Twitch, extrem de popular serviciu Livestreaming pentru jucătorii care a fost achizitionat anul trecut de Amazon într-o afacere de aproape 1 miliard dolari, a confirmat astazi ca a suferit o încălcare a securității care poate avea ca rezultat accesul neautorizat la un număr de conturi de utilizator. Compania este acum forțând tuturor utilizatorilor săi să schimbe parolele lor.

Pir utilizatorilor avertizate cu privire la încălcarea într-un post pe blog pe site-ul său că va citi:

„Vă scriem pentru a vă anunța că ar fi putut exista acces neautorizat la anumite informații de cont de utilizator Twitch.

Pentru protecția dumneavoastră, am expirat parole și chei streaming și-au deconectat de la conturi Twitter și YouTube. Ca urmare, vi se va solicita să creați o nouă parolă data viitoare când încercați să vă conectați la contul dvs. Twitch.

De asemenea, vă recomandăm să schimbați parola la orice site-ul în cazul în care utilizați aceeași sau o parolă similare. Vom comunica direct cu utilizatorii afectați cu detalii suplimentare.

Cu stimă,
Pir Personal ”

Și aici este e-mail Twitch trimis la utilizatorii care ar fi putut fi afectate de hack:

„Vă scriem pentru a vă anunța că ar fi putut exista acces neautorizat la unele dintre informațiile de cont de utilizator Twitch dvs., inclusiv, eventual, numele de utilizator Twitch și adresa de email asociată, parola (care a fost protejat criptografice), ultimul Adresa IP conectat din, precum și oricare dintre următoarele, dacă aceasta a furnizat la noi: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa, precum și data nașterii.

Pentru protecția dumneavoastră, am expirat tastele parola și streaming. În plus, dacă ai fi conectat la contul Twitter sau YouTube, am terminat acest sens.

Vi se va solicita să creați o nouă parolă data viitoare când încercați să vă conectați la contul dvs. Twitch. Dacă este cazul, va trebui, de asemenea, de a re-conecta contul de Twitter și YouTube, și re-autentifice prin Facebook, după ce schimbați parola. De asemenea, vă recomandăm să schimbați parola la orice alt site unde utilizați aceeași sau o parolă similare.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Twitch Echipa ”

Twitch este un site extrem de popular – este relatărilor cel mai mare al patrulea site-ul pe internet în ceea ce privește traficul de vârf, invins doar de Netflix, Apple, Google și – așa un hack ar putea avea un impact negativ asupra unui număr mare de persoane.

Când au ajuns astăzi prin e-mail, un purtător de cuvânt Twitch a refuzat să ofere comentarii suplimentare cu privire la încălcarea sau detalii cu privire la modul în care au fost compromise de multe conturi. Vom raporta orice informații suplimentare pe care le auzim.