Browse By

Timișoara. Un nou zbor charter spre Insula Skiathos (Grecia) din iunie 2014

Insula Skiathos

Insula Skiathos (Grecia)

Aerotravel Lufthansa City Center anunță lansarea timp de trei luni între 21 iunie și 20 septembrie 2014 a zborurilor charter Timișoara – Insula Skiathos (Grecia).

Zborurile vor opera  și vor asigura deplasarea rapidă și confortabilă a peste 1500 de turiști în insulele Skiathos, Skopelos și Alonissos.

Serviciul de transport aerian charter Timișoara – Insula Skiathos va fi disponibil în perioada 21.06.-20.09.2014, cu zbor spre Skiathos și retur spre Timișoara în fiecare zi de sâmbătă a acestui interval. Fiecare cursă va avea o capacitate de circa 120 de locuri, iar zborul va dura aproximativ o oră.

Pe ruta Timișoara – Skiathos vor exista 13 zboruri tur-retur, care vor deservi peste 1500 de turiști care își vor petrece vacanța de vară în Insula Skiathos, Insula Skopelos și Insula Alonissos.

“Skiathos, Skopelos și Alonissos se află acum la o oră de zbor de Timișoara. Sunt bucuros că prin lansarea zborurilor charter vom putea spori confortul clienților Aerotravel Lufthansa City Center din Banat și regiunile proxime.

Această nouă cursă charter este parte integrantă a filosofiei de business Aerotravel, care mizează pe dezvoltare continuă și vizează lansări anuale de noi produse și servicii turistice. În această strategie, Skiathos ocupă un loc special: în 2004 am lansat charter avion din București, în 2012 charterul din Cluj-Napoca, iar din 2014 zborul direct din Timișoara. Este o destinație exotică și un loc ideal pentru o vacanță perfectă, capabil să convingă turiștii să revină an de an, a declarat Antonio Nițu, Director General Aerotravel Lufthansa City Center.

Aerotravel Lufthansa City Center oferă sejururi în peste 40 de facilități de cazare (vile, hoteluri de 3*, 4*, și 5*) din Insulele Skiathos, Skopelos și Alonissos, cu zboruri charter din București, Cluj-Napoca și din Timișoara.

Despre Aerotravel Lufthansa City Center

Cu o activitate de peste 16 ani, Aerotravel Lufthansa City Center se află, conform IATA, în top 3 agenții de turism din România și se distinge prin calitatea serviciilor și inovația în domeniul produselor turistice. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazează pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazări la hoteluri, bilete de avion, vacanțe pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte și evenimente și servicii de rent-a-car.

Ca tour operator, Aerotravel prin divizia de leisure Fabrica de Vacanțe operează curse charter avion în Grecia spre aeroportul din Preveza (pentru destinațiile Lefkada, Parga şi Sivota), cu plecări din București și Cluj-Napoca și spre aeroportul din Insula Skiathos, cu plecări din București, Timișoara și Cluj-Napoca. Aerotravel Lufthansa City Center este în prezent cel mai mare partener al MSC Cruises în România, aducând în premieră pe piața româneasca croazierele cu îmbarcare din Portul Constanța, în completarea portofoliului de croaziere pe Marea Mediterană și Marea Nordului. Compania acoperă o paletă foarte largă de destinații turistice, din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia, livrând servicii la cele mai ridicate standarde din industrie.

Departamentul dedicat turismului corporate livrează servicii complete MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) pentru companii de top din România, construind cu acestea parteneriate solide, bazate pe servicii de calitate, soluții flexibile și încredere.

Începând cu anul 2000, Aerotravel este membru al rețelei internaționale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agenții de turism în 84 de țări. Cu 8 birouri prezente la nivel național și 110 angajați, Aerotravel a înregistrat în 2012 venituri nete de 32 milioane de euro.