Steve Jobs despre Fox News: o forţă distructivă în societatea noastră

Steve Jobs și Rupert Murdoch

Steve Jobs a declarat lui Rupert Murdoch, că Fox News, este “o forţă distructivă în societatea noastră”, în conformitate cu biografia blockbuster al fostului CEO Apple.

Poynter a fost primul să descopere cuvintele contondente ale lui Jobscu privire la postul de știri în noua carte a lui Walter Isaacson. Isaacson scrie că, după ce a vorbit la un refugiu News Corp, Jobs s-a descărcat pe Rupert Murdoch:

“O dai în gropii cu Fox News”, i-a spus Jobs la cină. “Axa de astăzi nu este liberală şi conservatoare, axa este constructiv-distructivă, şi ți-ai ales persoanele distructive. Fox a devenit o forţă distructivă incredibilă în societatea noastră.

Steve Jobs despre Fox News: a devenit o forţă distructivă incredibilă în societatea noastră

Tu, Murdoch, poţi fi mai bun, iar acest lucru urmează să fie moştenirea ta dacă nu eşti atent.

Jobs a spus că credea că lui Murdoch nu îi plăcea foarte mult de cât de departe a ajuns Fox. “Rupert este un constructor, nu un distrugător,” a spus el. “Am avut câteva întâlniri cu James, şi cred că este de acord cu mine, eu pot spune doar atât.”
Aceasta a fost o parte a iubirii aparente a lui Jobs de a vorbi dur cu alte persoane puternice. El a declarat, de asemenea, preşedintelui Obama că politicile sale economice l-ar fura de un al doilea mandat.

Cu toate acestea, Jobs a rămas un colaborator apropiat cu Murdoch, lucrând cu el la ziarul mogulul de iPad The Daily.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *