Browse By

Solange Knowles s-a căsătorit cu Alan Ferguson

Solange Knowles Piaget și Alan Gerard Ferguson s-au căsătorit duminică după-amiază în apropierea casei miresei în cartierul Faubourg Marigny din New Orleans. Ceremonia a avut loc la Opera Marigny, o biserică susținută de Fundația Marigny Opera House.

Mireasa, 28 de ani, este o cântăreață, compozitoare, model și DJ. Cel mai recent, ea a fost director de proiect pentru „Sfântul Heron”, un album de la Saint Records, casa de discuri, cu activitatea de diverși artiști. Ea este, de asemenea, un proprietar de Exodus Marfa, un butic în Cartierul Francez din New Orleans.

Dna Knowles, sora mai mică a Beyoncé Knowles, a scris muzica pentru Destiny Child, fostul grup al surorii ei.

Mireasa este o fiică lui Tina Knowles și Matthew Knowles, ambele din Houston, și o fiica vitregă a Gena Charmaine Avery. Tatăl miresei este un fost agent de vânzări Xerox; ca fondator și președinte al World Music Entertainment, el a fost director al Destiny Child lui și, pentru un timp, fiica lui Beyonce. Mama miresei primeste un salon de înfrumusețare înainte de a deveni stilist și coregraf pentru Copil Destiny.

Dl. Ferguson, 51 de ani, este un cameraman și regizor de videoclipuri muzicale care lucrează cu Beyonce si sotul ei, Jay-Z, Katy Perry și alții.

El este fiul lui Winifred Hocker Ferguson de Richmond, Virginia., Și defunctul William Alfred Ferguson senior, tatăl mirelui a fost un veteran și scrisoare purtător Armatei pentru United States Postal Service.

Miresei căsătorie anterioară sa încheiat în divorț.

Dna Knowles și domnul Ferguson au fost mai întâi văzuți împreună în public în 2008, la o galerie de artă. Au continuat relația lor liniștită, dar au fost vazuti la diverse funcții de muzică și la o petrecere cu Jay-Z și Beyoncé.

La sfârșitul anului 2011, doamna Knowles a postat poze cu ea cu domnul Ferguson și Daniel Julez, fiul ei din prima căsătorie, în urma unei vacanță la Paris. „Am petrecut o lună la Paris in aceasta vara dribleze cu Julez și Alan”, a scris ea, potrivit blog-ul Hello Frumos. „Am inchiriat un apartament mic fermecător pe al 10-lea [arondismentul] și au mâncat și au băut drum prin frumoasele zile, memorabile.”

Cuplul a petrecut ziua ei de naștere 28 iunie anul trecut în Jamaica și acum împartă timpul între ei acasă New Orleans si Brooklyn.

Dna Knowles a spus Harper Bazaar martie care trece printr-o căsătorie timpurie și divorțul ia dat o „cantitate nebun” de perspectivă asupra vieții. „Toată lumea vorbește despre modul în care în 30 de ani, toate acestea dureri de crestere de tranziție în înțelepciune și să te simți mai sigur pe sine și încrezător, dar cred că am avut un pic de un salt-start pe care la 27”, a spus ea. „Pentru prima dată în viața mea am întemeiat decizia mea în jurul ideii de pe dacă vreau să o fac, sau dacă cred că va fi inspirat. Și asta plătit pentru mine. „