Browse By

Simona Halep in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep

Simona Halep si Serena Williams se intalnesc pentru cea de-a doua oara la Turneul Campioanelor de la Singapore, dupa ce amandoua au castigat semifinalele in care au ajuns.

In prima semifinala, Williams a invins cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6 (8/6), de contra lui Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, iar Halep a castigat cu 6-2, 6-2, impotriva lui Agnieszka Radwanska (Polonia, 6 WTA).

Simona si Serana s-au mai intalnit in faza grupelor, miercuri, cand Halep s-a impus cu scorul de 6-0, 6-2.

Pana la inceputul turneului, cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori pana in prezent, de fiecare data impunandu-se Serana. Pentru prima data au jucat una impotriva celeilalte in anul 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena a invins in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1.

Celelalte doua jocuri au avut loc in anul 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, Italia si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati (SUA).

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a editie a Turneului Campioanelor, aduce cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu din acest an si care concureaza pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Pentru ca s-a calificat in finala, Halep a castigat 890 de puncte WTA si suma de 971.000 de dolari.