Reserved deschide primul magazin din Timișoara la Shopping City

Shopping City Timișoara a venit în întâmpinarea iubitorilor de fashion din vestul țării cu încă un brand de renume internațional, care să ofere o nouă și remarcabilă experiență de shopping. Astfel,  Reserved și-a deschis ieri, 25 august, porțile, în interiorul celui mai nou și modern centru comercial din partea de vest a țării. Gazda evenimentului a fost una dintre cele mai în vogă cântărețe din România, Corina, iar vizitatorii s-au putut bucura în ziua lansării de o reducere de 20% la toate aticolele.

“Ne dorim să îmbunătățim constant experiența de shopping a clienților noștri. Astfel, deschiderea magazinului Reserved este doar una dntre noutățile acestui an. Continuăm să menținem Shopping City Timișoara la cele mai înalte standarde, prin consolidarea continuă a mixului de magazine cu branduri de renume internațional.”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager al NEPI.

Prezența retailerului oferă clienților o revitalizare a experienței de shopping, prin intermediul consultanților de stil Reserved. Echipa ce îi va întâmpina pe cei care intră în universul Reserved a fost special antrenată de stiliștii Roxana Voloșeniuc – R&D Project și Domnica Mărgescu – ELLE România, pentru a le putea oferi acestora cele mai bune sfaturi legate de stil și de cum să-ți creezi sau completezi într-un mod cât mai cool, creativ și versatil garderoba.

Pentru a putea crea un loc în care fiecare cumpărător să-și exprime și să-și regăsească propriul stil sau să poată aborda o multitudine de alte stiluri, în noul magazin Reserved vor fi disponibile toate liniile și colecțiile deja cunoscute: Women – Office, Street Fashion, Young; Men – City, Casual; Young și Kids.

Cei prezenți la eveniment și-au putut crea amintiri de neuitat alături de prieteni cu ajutorul GIF booth-ului amplasat în magazin. De asemenea, clientele au trăit experiența supermodelelor care defilează pe catwalk, fiind fotografiate în cele mai fashion ipostaze. Toate acestea au avut loc într-un cadru în care toată lumea a fost invitată să sărbătorească alături de Reserved și Shopping City Timișoara, atmosfera fiind asigurată de DJ-set.

Odată cu deschiderea noului magazin din Shopping City Timișoara, brandul a ajuns la un total de 10 unități deschise în România, urmând ca, în perioada următoare, numărul acestora să ajungă la 12. Lanțul de magazine Reserved mai este prezent, pe lângă România, în alte 9 țări din Europa. Magazinul Reserved se adaugă celorlalte branduri aflate în portofoliul LPP din Shopping City Timișoara, House, Cropp și Sinsay.

Read Previous

AIR FRANCE KLM lansează campania de toamnă: peste 90 de destinații reduse cu până la 45%

Read Next

România oferă copiilor și femeilor mai multă protecție împotriva violenței domestice prin implementarea Convenției de la Istanbul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *