Preferințe rasiale incomode descoperite de site-urile matrimoniale

Informațiile provin din aplicația facebook pentru matrimoniale: Are You Interested (AYI) care funcționează în felul următor.

Utilizatorii care caută o partidă sau sex se uită peste profilul a mai multor utilizatori și pentru fiecare dau click pe “da” (îmi place ce văd) sau “skip” (arată următorul profil). Atunci când răspunsul este “da”, celălalt utilizator este anunțat și are posibiltatea de a răspunde. Este asemănător cu o altă aplicație denumită Tinder.

Graficul arătă procentul de persoane care răspund la un “da”, bazat de sex, etnia ambelor părți (informațiile sunt doar pentru persoanele de sex opus). În general, bărbații au răspuns la femei de trei ori mai des decât femeile au răspuns la bărbați.

Din păcate, datele arată învingători și învinși. Toți bărbații, cu excepția asiaticilor preferă femeile asiatice, în timp ce toate femeile asiatice cu excepția femeilor negre preferă bărbați de culoare albă. Și atât bărbații, cât și femeile de culoare neagră au cele mai mici rate de răspuns pentru sexul lor.

Poate cel mai surprinzător este faptul că printre bărbați, toate grupurile rasiale au preferat o altă rasă decât pe a lor.

Pentru a alcătui aceste statistici AYI a analizat peste 2,4 milioane de interacțiuni heterosexuale – asta înseamnă că de fiecare dată când un utilizator a făcut click fie pe “da ” sau “skip “. Utilizatorii AYI sunt mai în vârstă decât cei de la Tinder – aproximativ două treimi din utilizatori AYI sunt peste 35 de ani, potrivit unui purtător de cuvânt.


Read Next

Desuuri ca-n povesti