Browse By

Planifică-ți vacanța de revelion din timp și ai numai de câștigat

Planifică-ți revelionul din timp și ai numai de câștigat

Planifică-ți revelionul din timp și ai numai de câștigat

Chiar dacă mai sunt încă peste 200 de zile până la revelion, tu te-ai gândit unde o să-ți petreci revelionul în acest an? O agenție de turism are câteva propuneri interesante pentru Revelion 2013, pe care merită să le citești. Chiar dacă ești sau nu din București, poți profita din plin de ofertele disponibile pe site pentru că toate documentele sunt eliberate în format electronic.

Oferte cu hoteluri începând de la 3 stele în peste 20 de țări

Principalul avantaj al unei planificări timpurii este economisirea de banii prin alegerea unei oferte potrivite pentru tine la un preț cu mult sub media lor în condiții normale. Iar cu cât se aproprie mai mult un eveniment, în acest caz cel de revelion, cu atât prețurile pachetelor turistice de vacanță urcă foarte mult.

Pe lângă acest lucru, oferta de revelion poate include un pachet atractiv și interesant cu diverse surprize, precum:

  • petrecere personalizată
  • planificare unei călătorii personalizate
  • card de Premium VIP în cluburile de noapte
  • card de Premium VIP în restaurante
  • și multe altele

Genius Travel SRL (www.geniustravel.ro) este o agenție turistică românească deschisă în 2008. Oferă o gamă largă de pachete turistice și diverse modalități de plată: cash și card (doar la sediul firmei), ordin de plată și chiar și plata vacanței dorite în rate. Compania mai deține și un nr. impresionant de peste 25.000 de like-uri pe facebook.