Pardoseli poliuretanice, solutia optima pentru garaje si nu numai

Exista mai multe tipuri de pardoseli industriale, care se clasifica si se disting prin proprietatile lor specifice. In functie de acestea, ele devin potrivite pentru anumite tipuri de spatii.

De exemplu, pentru garaje, cele mai recomandate sunt asa-numitele pardoseli poliuretanice, care se aplica sub forma lichida. Tot acestea sunt adecvate pentru parcari, rampe sau trotuare stradale, dar si pentru cabine de dus, vestiare, sali de clasa, institutii spitalicesti, spatii de birouri sau spatii comerciale si depozite. Beneficiile pe care le ofera sunt numeroase, incepand cu durabilitatea lor extinsa, si pana la gradul ridicat de elasticitate si usurinta in reparatii. Afla ce alte avantaje ofera acest sistem de pardoseli si cat conteaza cine se ocupa de lucrari.

Pardoseli rezistente la zgarieturi, lovituri si trafic intens

Pardoselile de acest tip se disting prin rezistenta sporita la trafic intens, zgarieturi si lovituri, de unde si aplicabilitatea atat de larga. Durata de viata a acestora poate ajunge si pana la 50 de ani, iar reparatiile se pot face cu usurinta doar asupra zonelor afectate. Atat pentru interioare, cat mai ales pentru exterioare, pardoselile poliuretanice sunt o solutie optima. Daca amenajezi un garaj sau o parcare, merita sa faci aceasta alegere inspirata. De asemenea, elasticitatea le recomanda pentru spatii unde temperaturile pot sa scada chiar si pana la minus 30 de grade Celsius. Sunt usor de curatat, rezistente si au o buna stabilitate.

Ce alte calitati mai trebuie sa aiba acest tip de pardoseli

Atunci cand optezi pentru acest tip de pardoseli, ai deja in minte beneficiile pe care ti le poate aduce. Trecem in revista o lista de avantaje principale, pe care ti le ofera lucrarile executate in mod corect:

 • costuri scazute pentru implementare (spre deosebire de alte tipuri de pardoseli);
 • un grad foarte ridicat de elasticitate;
 • proprietati antiderapante;
 • usurinta in curatare;
 • rezistenta sporita;
 • o tranzitie lina, fara imbinari;
 • o durata de viata indelungata a pardoselii;
 • rezistenta la apa, la stres mecanic, chimic sau termic;
 • riscul foarte scazut de apariti e a mucegaiului;
 • usurinta de personalizare si varietatea ofertanta de culori din care poti alege;
 • sunt pardoseli adecvate pentru sistemele de incalzire in pardoseala;
 • creeaza o suprafata extrem de confortabila pentru mers.

 

Cum influenteaza rezultatul final cei care executa lucrarile de implementare

In domeniul constructiilor, in general, este extrem de important cu cine alegi sa colaborezi. Meseriasul sau echipele specializate au un rol determinant in ceea ce inseamna obtinerea rezultatului final. Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele cu care se poate „lauda” acest tip de pardoseala, atunci apeleaza la specialisti cu experienta care iti pot garanta o implementare corecta si finisaje de cea mai buna calitate.

 Pardoseliindustriale.ro, expert in pardoseli poliuretanice, partenerul de nadejde al proiectelelor tale

Ai un proiect care presupune executia unor lucrari de implementare a pardoselilor? Iata partenerul de care ai nevoie: Pardoseliindustriale.ro. O companie extrem de apreciata, cu un portofoliu vast de clienti, vine in intampinarea nevoilor tale cu cele mai bune materiale, echipamente si sisteme de implementare.

Gasesti expertiza, experienta, deschidere, profesionalism si o atitudine pozitiva, care – impreuna – te vor ajuta sa iti duci la final orice proiect de constructie. Sistemul Mastertop WS 300 PU de pardoseli poliuretanice pe care il implemnteaza cei de la Pardoseliindustriale.ro ofera avantaje considerabile, de care ai nevoie indiferent daca ca te afli in stadiul de constructie a unui garaj, a unei parcari s.a.m.d. .

 

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

 

 

Read Previous

Cum sa fii sigur ca alegi seminee potrivite pentru cerintele tale

Read Next

Masute living adaptate perfect stilului dumneavoastra de viata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *