Pardoseli epoxidice pentru o podea durabila si aspectuoasa

In domeniul constructiilor industriale si civile, tipul de pardoseala ales este extrem de important atat in ceea ce priveste rezistenta, durabilitatea si confortul la pasire, cat si in ceea ce priveste aspectul estetic.

Foarte des intalnite in aceste medii sunt tipurile de pardoseli epoxidice. Capacitatea surprinzatoare de a fi modelate in ceea ce priveste textura, forma si aspectul, dar si rezistenta durabila, acopera aproape toate nevoile pretentioase ale unui spatiu industrial sau civil.

Caracteristicile pardoselii epoxidice

Prin intermediul unor specialisti in pardoseli, pardoseala epoxidica se poate transforma intr-o adevarata opera de arta, oferind chiar si posibilitatea de a crea modele 3D.

Pardoseala epoxidica este un material in stare lichida, care se aplica prin pensulare, avand avantajul flexibilitatii in ceea ce priveste modelarea. Aceasta se obtine din amestecul unor rasini epoxidice cu un intaritor si se aplica pe un substrat de beton, obtinandu-se o imbinare perfecta a celor doua materiale.

Prin aplicarea unei pardoseli epoxidice se obtine o suprafata perfect plana, fara urme de imbinari sau rosturi, foarte lucioasa, cu un aspect luxos si profesional. Sunt preferate in industria alimentara si farmaceutica sau medicala, dar si in spatii comerciale precum mall-uri, hoteluri si restaurante. Pe langa aspectele descrise deja, epoxidul mai are si alte caracteristici importante care il fac atat de popular:

  • Siguranta si igiena: dupa cum am mentionat mai sus, pardoseala epoxidica este aleasa cel mai des pentru industria alimentara si medicala. Este un motiv foarte important pentru aceasta. Epoxidul creeaza o suprafata perfect neteda, fara sa contina imbinari sau rosturi, acelea fiind locurile cel mai greu de curatat, dar si cele mai murdare. Cu o pardoseala epoxidica esti convins ca dezinfectezi si cureti intreaga suprafata. De asemenea, este antiaderenta, deci nu se pot produce accidente prin alunecare. Mastertop 1273 este o rasina epoxidica creata special pentru suprafete omogene imbogatita cu protectie ignifuga clasa Bfl-s1, comercializata si utilizata de pardoseliindustriale.ro care iti asigura exact igiena si siguranta mentionate mai sus.
  • Intretinere: in ceea ce priveste mentenanta, aceasta este foarte usoara cu o pardoseala epoxidica. Rezista foarte bine la pete si substante chimice de curatare, este impermeabila si potrivita pentru medii cu o umezeala ridicata. Este potrivita si pentru incaperi din industria chimica deoarece rezista foarte bine la substante chimice.
  • Durabilitate si putere: aceasta pardoseala este foarte potrivita pentru medii cu trafic intens sau care presupun manipularea de marfuri cu o greutate ridicata. Epoxidul nu se fisureaza usor in caz de impact si nici nu isi pierde din intensitatea culorii sau stralucirii in conditii de trafic intens.

 

Alege sa lucrezi cu specialisti in domeniul pardoselilor

Pardoseli Industriale este o companie compusa din experti in proictarea si executia de pardoseli industriala si civile. Compania are sediul in Bucuresti, iar online este prezenta prin intermediul site-ul de prezentare si a paginii de Facebook.

Scopul principal al acestei companii este ridicarea standardului de calitate in ceea ce priveste lucrarile in domeniul aplicarii de pardoseli prin utilizarea de materiale premium, prin educarea constanta a expertilor sai, practicarea de preturi competitive si investirea in tehnologii ecologice.

Indiferent de tipul de pardoseala ales, Pardoseli Industriale iti pune la dispozitie sisteme complexe si ingenioase, destinate satisfacerii cerintelor tale.

 

 

 

 

Read Previous

Rares Bogdan: „A avut 400.000 de utilizatori intr-o ora”

Read Next

Oferte baterii bideu: recomandari pentru echipamentele sanitare din baia ta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *