Opteaza pentru sistemul de irigare dedicat culturilor tale. Alege intelept

Chiar daca te numeri printre persoanele pasionate de gradinarit, cu siguranta iti doresti ca timpul pe care il petreci avand grija de culturile tale sa fie mult diminuat. Asa ca, odata ce ai pus aproape toate lucrurile la punct, este vital sa ai in vedere intretinerea plantatiilor.

Daca nu ai gasit inca o modalitate convenabila prin care sa uzi constant culturile, ar fi bine sa-ti indrepti atentia asupra unei instalatii de irigat, deoarece utilizarea acestora iti va aduce numeroase beneficii.

Alege sistemul de irigare perfect pentru gradina ta

Asadar, indiferent ca vei alege o banda de picurare sau o instalatie de irigat tip tub, fructele si legumele tale vor avea zilnic doza necesara de apa. Prin utilizarea acestor sisteme, totul va deveni foarte simplu, iar pierderile de apa vor fi mult diminuate.

Ai posibilitatea de a monta simplu si rapid aceste instalatii de irigat, atat in gradina, cat si in culturile din camp. In acest mod, riscurile ce tin de productivitatea culturilor sunt mult diminuate, deoarece chiar daca este seceta, aceste sisteme vor asigura cantitatea de apa optima pentru fiecare tip de cultura.

Apa folosita pentru irigatii are mai multe proveniente, spre exemplu, poate fi extrasa din rauri, canale, rezervoare sau chiar din panza freatica.

Sistemele de irigare prin picurare sunt cele mai avantajoase, deoarece permit dozarea unei cantitati relative mici de apa, in intervale scurte de timp, iar in acest mod, apa nu va fi risipita, deoarece impiedica scurgerea ei in adancimea solului, ci va ajunge doar pana la radacina plantelor.

Pretul acestor instalatii de irigat difera in functie de tipul de montaj, dimensiuni, tipul de tubulatura, dar conteaza intr-o proportie considerabila si sursa de apa la care va fi racordat sistemul.

Daca nu ai un solar sau alte culturi in gradina ta, insa, spre exemplu, in curte exista gazon, atunci un astfel de sistem de irigare poate reprezenta cea mai buna optiune pentru tine.

Inainte de a achizitiona un astfel de sistem, este recomandat sa-ti faci un plan cu o serie de intrebari la care sa-ti raspunzi. Iata cateva dintre acestea:

  • Ai prefera o instalatie de irigare tip banda sau tub?
  • Care este dimensiunea diametrului pentru care ai vrea sa optezi?
  • Care este tipul culturii pentru care vrei sa montezi un astfel de sistem de irigare?
  • Ai vrea sa montezi un astfel de sistem in gradina, solar sau este destinat pentru culturile aflate in camp?
  • Cati metri iti sunt necesari?
  • Ai o sursa apropiata de apa?
  • Care este bugetul pe care l-ai stabilit pentru aceasta achizitie?

Acum ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta fie catre un magazin  existent in orasul tau sau mult mai rapid, poti accesa site-urile de specialitate unde poti urmari toate ofertele.

Aceasta investitie va fi pe termen lung, iar tu vei economisi timp si chiar apa!

Descopera oferte fara egal

Compania “SC REGAL FRM SRL” este tanara, dinamica si ofera clientilor produse de inalta calitate. Indiferent ca vrei sa achizitionezi seminte de legume, unelte, sisteme de irigare, folie mulci, cazi sau butoaie, te afli in locul potrivit.

Specialistii de la regalfermierul.ro iti vor sta la dispozitie cu toate informatiile de care tu ai nevoie, astfel incat sa poti opta pentru cele mai potrivite produse.

Nu mai ezita si cere toate ofertele!

 

Read Previous

Cartuse imprimanta la cel mai bun pret: produse originale sau compatibile 100%

Read Next

SUV-urile, cele mai cautate auto rulate din Germania in aceasta luna

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *