Oakiclub.ro te ajută să organizezi cea mai tare petrecere pentru piciul tău

Petrecerile nu sunt plăcute doar de tinerii atraşi de distracţie. Acestea sunt la modă şi în rândul copiilor, care se întrec în a avea parte de cea mai frumoasă şi plină de umor petrecere. Iar părinţii se străduiesc să le ofere copiilor momente de neuitat cu ocazia zilei de naştere.

loc de joacă și petrecere pentru copii
Surse foto: OakiClub

Zilele de naştere pentru copii se organizează acum în locuri special amenajate, un lucru mai confortabil pentru părinţi şi mai distractiv pentru copii. Părinţii pot alege dintr-o gamă variată de teme şi de accesorii pentru un cadou perfect oferit copiilor.

O simplă căutare pe Google te conduce la sute de site-uri ale firmelor care organizează astfel de petreceri tematice pentru copii, cu oferte pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. O astfel de căutare m-a condus spre Oaki Junior, un site dedicat copilaşilor care visează la cea mai frumoasă petrecere.

Oaki Junior ajută părinţii să organizeze petreceri pentru copii pe categorii de vârste (între 1 şi 3 ani, între 4 şi 6 ani, între 7 şi 11 ani dar şi petreceri pentru adolescenţi. Animaţii, picturi pe faţă, personaje de poveste, teatru de păpuşi, baloane de săpun, costume de carnaval, invitaţii personalizate, sonorizare, baloane cu heliu sau modelabile, de toate acestea pot avea parte cei mici la cea mai frumoasă petrecere din viaţa lor.

ursitoare pentru botezuri

Ursitoare pentru botezuri

Tot la modă sunt, în ultimii ani, şi momentele speciale la botezul copiilor. Pentru a introduce invitaţii într-o lume de basm, părinţii şi naşii organizează „momentul ursitoarelor”. La botezul copiilor sunt invitate câteva prinţese care urează noului născut tot ce e mai bun pentru el. Fiecare ursitoare e reprezentanta unei anumite calităţi pe care i-o transmite copilului prin cele mai calde şi frumoase urări.

Mai mult decât atât, Oaki Junior ajută părinţii să se bucure pe deplin de petreceri, punându-le la dispoziţie personaje de poveste pentru a se ocupa de copiii prezenţi la petrecere. Programele de petreceri pentru copiii invitaţilor la botezuri (şi nu numai) includ jocuri, concursuri, mini-discotecă, danusri, picturi pe faţă, teatru de păpuşi.

clovn pentru petreceri

Ursitoarele Oaki pot fi invitate la petreceri de botez în Sibiu, Bucureşti, Braşov, Sinaia, Reghin, Deva, Simeria, Făgăraş, Brăila, Vâlcea, Focşani, Buzău, Adjud, Oneşti, Galaţi, Câmpina, Ploieşti, Sighişoara, Piteşti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Târgu Mureş, Mediaş, Blaj, Poiana Braşov, Sfântu Gheorghe, Câmpulung, Buşteni, Bran, Sebeş.

Read Next

Desuuri ca-n povesti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *